Μάρκος Σεφερλής: Το μήνυμα στους θαυμαστές του - Αυτό είναι που δεν μου συγχωρούν, τη μεγάλη αγάπη σας, λέει

Ο ηθοποιός ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο εμφανώς συγκινημένος, ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξή του

Ο Μάρκος Σεφερλής περιέγραψε τα συναισθήματά του για την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο, στο τέλος της παράστασής του.

Ο ηθοποιός ετοιμάζει την επετειακή του παράσταση για τα 20 χρόνια που βρίσκεται στο θεατρικό σανίδι και μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο δείχνει στους ακόλουθούς του τη συγκίνησή του για τη στήριξη που του δείχνουν.

Σε αυτό, αναφέρει: «Κάνω πρόβα έναν μονόλo, που θα πω στο τέλος της νέας παράστασης και κλαίω. Πραγματικά, είναι δύσκολος μονόλογος, σπαρακτικός, λέει πολλές αλήθειες. Απλά μου ήρθε στο μυαλό όλο αυτό, που έχει γίνει με την τελευταία παράσταση που έδειξε ο ΣΚΑΪ, στον τελευταίο μονόλογο που το παιδάκι έκανε προσευχή στο Θεό».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έλεγε σπαρακτικά, συγκλονιστικά, αλλά κυρίως αληθινά πράγματα. Το έχετε αναρτήσει πάρα πολλοί, έχετε γράψει χιλιάδες μηνύματα με πολύ ωραία και συγκινητικά λόγια. Τα διάβασα κι έκλαψα για μια φορά ακόμα, ενώ έκλαιγα κάθε βράδυ στην παράσταση, όταν έπαιζα αυτόν τον μονόλογο. Τίποτα, απλά θέλω να σας ευχαριστήσω και να μοιραστούμε αυτό το συναίσθημα που νιώθω τώρα, που κάνω πάλι πρόβα τον μονόλογο αυτό. Και πάλι, σας ευχαριστώ».

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο κωμικός ηθοποιός αναφέρει: «Το κλάμα χρειάζεται καμιά φορά, για να ξεπλύνει όλα αυτά που μας βαραίνουν και να λυτρώσει την ψυχή μας! Αυτό γίνεται και σε μένα κάθε φορά που παίζω έναν τέτοιο μονόλογο, γεμάτο σκληρές και πικρές αλήθειες! Το ότι καταφέρνω και σας συγκινώ – μικρούς και μεγάλους – και σας κάνω να νιώσετε κι εσείς όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, για μένα σημαίνει πολλά. Κι αυτό μου δίνει κουράγιο και δύναμη, για να συνεχίσω αυτόν τον μοναχικό δρόμο που έχω επιλέξει να τραβήξω απέναντι σε όλους και σε όλα! Κι’ αυτό το κάνω, γιατί έχω δίπλα μου όλους εσάς! Αυτό είναι που δεν μου συγχωρούν! Τη μεγάλη αγάπη σας! Σας ευχαριστώ για μία ακόμα φορά μέσα από την καρδιά μου».

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Εφιάλτης για 26χρονη στην Αγία Βαρβάρα: Της πέρασε θηλιά ο πρώην της και πήγε να την πνίξει μπροστά στο παιδί τους

Μητσοτάκης για φωτιές: Απαιτείται ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, ευχαριστώ τα στελέχη της πρώτης γραμμής


«Σοκ, γαλλική τραγωδία, μπούμερανγκ στον Μακρόν» - Πώς υποδέχτηκε ο γαλλικός Τύπος το αποτέλεσμα των εκλογών

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr