Νίνο και Ζόζεφιν: Η σπάνια κοινή τους ανάρτηση στο Instagram

Νίνο και Ζόζεφιν: Η σπάνια κοινή τους ανάρτηση στο Instagram

Το ζευγάρι ανέβασε φωτογραφία από τη θάλασσα

zozefin_nino1
Ο Νίνο και η Ζόζεφιν διαψεύδουν για ακόμη μια φορά, τα δημοσιεύματα που πριν λίγο καιρό έκαναν λόγο για χωρισμό ανάμεσά τους. Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και μάλιστα, τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, προχώρησαν σε σπάνια κοινή ανάρτηση στα social media.

Ο τραγουδιστής ανέβασε ένα Instagram story στο προφίλ του, όπου ποζάρει μαζί με τη σύντροφό του από μια παραλία. Φορώντας τα μαγιό τους, οι δύο καλλιτέχνες πήραν αστείες γκριμάτσες και έβγαλαν μια selfie, την οποία η Ζόζεφιν αναδημοσίευσε από το δικό της λογαριασμό στο Instagram. Στην περιγραφή, άφησαν ένα emoji με κόκκινη καρδιά και το σύμβολο του άπειρου.

Δείτε το story
ninol




Κλείσιμο
Οι φήμες χωρισμού ξεκίνησαν, με αφρομή τα unfollow που έκαναν ο Νίνο και η Ζόζεφιν στο Instagram, το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο, ο τραγουδιστής ανάρτησε τον Μάιο, ένα story που διέψευσε όσα ειπώθηκαν για το ζευγάρι. Ο Νίνο ανάρτησε και πάλι μέσω Instagram story, μια εικόνα με τη Ζόζεφιν, μπροστά στη θάλασσα. Πάνω σε αυτή, έγραψε τους στίχους από το τραγούδι του Μπράιαν Άνταμς, «Please forgive me».
zozefin



Ειδήσεις σήμερα:

Τα μυστήρια της Yδρας: KGB, πετρέλαια και κροτίδες στην παραλία

Η ιστορία της γλώσσας των Σκοπίων και γιατί δεν πρέπει να λέγεται μακεδονική

Η τενίστρια Τζίνι Μπουσάρντ φόρεσε μπικίνι για δουλειές στον κήπο και αποθεώθηκε: Η καλύτερη ανάρτηση που έχω δει, της γράφουν




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης