Κατερίνα Στικούδη για ατύχημα που είχε στη σκηνή: Με μάτιασαν, υπάρχει ένας γρουσούζης

Κατερίνα Στικούδη για ατύχημα που είχε στη σκηνή: Με μάτιασαν, υπάρχει ένας γρουσούζης

Άσε μην το συζητάμε και πολύ και μας έρθει κανένα ταβάνι, ανέφερε σε ρεπόρτερ, γελώντας

stikoudi2
Η Κατερίνα Στικούδη είχε ένα ατύχημα στη σκηνή του Europride στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για να τραγουδήσει τις προάλλες.

Σε δηλώσεις της στις κάμερες των εκπομπών που τη συνάντησαν σε έξοδό της το βράδυ της Δευτέρας 1η Ιουλίου, η τραγουδίστρια εξήγησε τι συνέβη, ενώ δεν δίστασε να αποδώσει το συμβάν, σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2esufsc5gc1)

Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων, είπε στην κάμερα του «Happy Day» ότι: «Τσακίστηκα στη σκηνή στη Θεσσαλονίκη. Δεν τσακίστηκα θεαματικά, ευτυχώς. Μόνο εγώ το κατάλαβα και οι πολύ κοντινοί που άρχισαν να ματώνουν τα πόδια μου. Έπρεπε να προσγειωθώ με το χέρι κάπως, υπάρχει ένα κόλπο, εγώ δε το έκανα το κόλπο αυτό, έφυγα με τα γόνατα, πωρώθηκα τόσο πολύ και τραυματίστηκα λιγάκι, αλλά θα περάσει».

Στην πορεία, η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε: «Έγινε στο φινάλε αυτό, ήθελα να είναι εντυπωσιακό. Με μάτιασαν, αυτό, το μάτι το κακό. Προληπτική δεν είμαι πολύ, αλλά ούτε και λίγο. Σε κάποιον το απέδωσα. Υπάρχει κάποιος γρουσούζης αλλά τώρα δε θα το αναλύσουμε. Άσε μη το συζητάμε και πολύ και μας έρθει κανένα ταβάνι» και ξέσπασε σε γέλια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης