Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Νιώθω ότι στην τηλεόραση είμαι άοσμος

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Νιώθω ότι στην τηλεόραση είμαι άοσμος

Αντιθέτως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του είπε πως θα ήταν από τους πρώτους που θα διάλεγε για να συνεργαστούν

rafailidis
Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης εξήγησε γιατί μεταπήδησε από τον χώρο της μουσικής στον χώρο της τηλεόρασης, πριν από περίπου 10 χρόνια.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του αναγνώρισε ότι είναι καλός σε αυτό που κάνει, ο καλεσμένος του στο «2night Show» απάντησε ότι για τον εαυτό του, πιστεύει πως είναι «άοσμος» ως τηλεοπτική προσωπικότητα στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2esf9wo2p2p)

Κλείσιμο
Πιο αναλυτικά, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης σχολίασε:

«Το εκτιμώ πολύ που το λες εσύ ειδικά αυτό. Να κοίτα πόσο διαφορετική άποψη έχει ο καθένας για τον εαυτό του και πόσο διαφορετικά είναι τα μάτια με τα οποία τον βλέπουν οι άλλοι. Εγώ νιώθω ότι στην τηλεόραση είμαι άοσμος, διακριτικός. Λίγο εκτός του κλίματος της τηλεόρασης. Σε πολλές ιστορίες ας πούμε που σχολιαστικά μπαίνουμε για να αναλύσουμε και πρέπει να είμαστε με τον έναν ή με τον άλλο, πολύ συχνά τις βλέπω και λέω "πειράζει που δεν είμαι με κανέναν από τους δύο; Που θεωρώ ότι και οι δύο έχουν άδικο ή το θέμα είναι ευτελές και ανούσιο;"».

Αντιθέτως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του είπε πως θα ήταν από τους πρώτους που θα διάλεγε για συνεργάτη του σε εκπομπή όπως αυτή της Ναταλίας Γερμανού.

Τέλος, μίλησε για την απογοήτευση που νιώθει για το τραγούδι, λέγοντας: «Έχω πάνω από χρόνο να λάβω μέρος έστω και σε συναυλία. Μέχρι πριν έναν χρόνο έκανα συναυλίες με τον Γιώργο Χατζηνάσιο, οργώσαμε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, είναι ο αγαπημένος μου συνθέτης από εκείνη την εποχή. Αλλά, έχω πάνω από έναν χρόνο να το κάνω και λόγω δουλειάς και λόγω της τριβής με την τηλεόραση που έχει γίνει πια δουλειά μου τα τελευταία χρόνια, και λόγω μιας βαθιάς μου απογοήτευσης από το τραγούδι που οφείλεται σε εμένα και μόνο».

Εξηγώντας το παραπάνω, ο Παναγιώτης Ραφηλίδης είπε: «Δεν με αδίκησε κανείς ποτέ. Θα μπορούσε να έχει συμβεί αλλά δε θεωρώ τον εαυτό μου θύμα κανενός. Νομίζω ότι σε αυτή τη ζωή ό,τι αγαπάμε το κυνηγάμε και το καταφέρνουμε… Σε μια σειρά λάθος επιλογών που έκανα ήταν και κάποιες λάθος επιλογές σε τραγούδια που επέλεξα».


Ειδήσεις σήμερα:

Η ευθεία επίθεση Σαμαρά, οι αιχμές Καραμανλή και η απάντηση του Μαξίμου - Το σκηνικό μιας προδιαγεγραμμένης ρήξης

Μάχη με τα πύρινα μέτωπα σε Κω, Χίο και Κρήτη - Πάνω από 50 φωτιές το τελευταίο 24ωρο

Αντίστροφη μέτρηση για τον β' γύρο των γαλλικών εκλογών - Η στρατηγική των κομμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης