Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Ανέβασε βίντεο που τη δείχνει να κολλάει τα γυμνά οπίσθιά της σε παράθυρο

Το δημοσίευσε στο Instagram

Τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ αιφνιδίασε τους 5,6 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, όταν δημοσίευσε ένα προκλητικό βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Η ηθοποιός έγινε θέμα συζήτησης στα διεθνή media, μετά την ανάρτηση του κλιπ που τη δείχνει να έχει κατεβάσει το παντελόνι της και να κολλάει τα γυμνά της οπίσθια στο τζάμι ενός ένα πολυώροφου κτιρίου, απέναντι από γνωστό πολυκατάστημα.

Στη λεζάντα, έγραψε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση, μια μέρα μετά τον θάνατο του γάτου της, Clive, τον Ιούνιο του 2023 όταν έλαβε «φρικτά νέα». Από τα όσα έγραψε, ωστόσο, δεν έκανε ξεκάθαρο τον λόγο που το έκανε.

Δείτε το βίντεο

Τι έγραψε στη δημοσίευση

«Την επομένη μέρα από τον θάνατο του Clive έλαβα μερικά από τα πιο φρικτά νέα που έχω λάβει ποτέ το επόμενο πρωί. Μερικές φορές δεν υπάρχει τίποτα άλλο για αυτό, παρά ο φίλος σου να εμφανιστεί όσο πιο σκληρά γίνεται και να περάσει το βράδυ, κάνοντας τηλεφωνικές φάρσες και να δείχνει τον κ... στο Harvey Nichols, γιατί μερικές φορές όταν χάνεις τη γη (bottom) κάτω από τα πόδια σου, η μόνη απάντηση μετά το κλάμα μέχρι αηδίας, είναι ο ίδιος σου ο πισινός (bottom)» έγραψε και ευχαρίστησε τη φίλη της.



Ειδήσεις σήμερα:

Η ευθεία επίθεση Σαμαρά, οι αιχμές Καραμανλή και η απάντηση του Μαξίμου - Το σκηνικό μιας προδιαγεγραμμένης ρήξης

Μάχη με τα πύρινα μέτωπα σε Κω, Χίο και Κρήτη - Πάνω από 50 φωτιές το τελευταίο 24ωρο

Αντίστροφη μέτρηση για τον β' γύρο των γαλλικών εκλογών - Η στρατηγική των κομμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr