Πόλυ Πάνου: Συγγενείς προσπαθούσαν να τη βάλουν να υπογράψει ότι δεν θα μου αφήσει τίποτα, λέει ο γιος της

Της «βούτηξαν» και πράγματα, πρόσθεσε ο Βαγγέλης Πάνου

Ο γιος της Πόλυς Πάνου, Βαγγέλης, έδωσε μια συνέντευξη μέσα από το σπίτι του στον Διόνυσο και μίλησε για τη μητέρα του, αλλά και τις αντιπαραθέσεις στις οποίες έχει έρθει με συγγενείς του.

Δείχνοντας μέρη του σπιτιού και πράγματα της μητέρας του στην κάμερα του «Happy Day», ο Βαγγέλης Πάνου έκανε διάφορες αναφορές στην αείμνηστη λαϊκή τραγουδίστρια και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πώς της είπε, ότι ξέρει για τη βιολογική του μητέρα που δεν ήταν εκείνη, αλλά η ανιψιά της.

Δείτε το βίντεο

«Εδώ πέρα ζήσαμε από την αρχή που το αγοράσαμε μαζί, επιλογή μου ήταν να έρθουμε εδώ στον Διόνυσο, δεν το χάρηκα και εγώ πολύ γιατί το νοίκιαζα. Έχω έρθει τους τελευταίους 8 μήνες» είπε στην αρχή.

Στην πορεία, έδειξε κάποια από τα αντικείμενα της Πόλυς Πάνου που βρήκε επιστρέφοντας στο σπίτι. «Μου έλεγε πάντα ότι "όταν πεθάνω θα βρεις κάποια πράγματα, κράτα τα για ενθύμιο"» ανέφερε.

Στη συνέχεια, έκανε αναφορά σε συγγενείς του, που «βούτηξαν» αντικείμενα της μητέρας του.
Η Πόλυ Πάνου

«Έχουν βουτήξει κάπο9ια πράγματα. Από την οικογένειά της πιο πολύ, συγγενείς της, της τα πήραν. Όταν τα ζήτησα δεν μου τα έδιναν πίσω. Όσο ήταν άρρωστη δεν άφηνα κανέναν να πλησιάσει γιατί μέχρι και στα τελευταία της προσπαθούσαν όλοι ν α τη βάλουν να υπογράψει χαρτί να μην μου αφήσει εμένα τίποτα».

Όσο για το πώς έμαθε ότι είναι υιοθετημένος, ο Βαγγέλης Πάνου ανέφερε: «Η βιολογική μου μητέρα ήταν ανιψιά της. Το ανακάλυψα στα 12, που της το είπα. Σταμάτησε το αυτοκίνητο και έπαθε σοκ, έπαθε συγκοπή».

Η Πόλυ Πάνου έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2013 σε ηλικία 73 ετών. Έδινε για αρκετό καιρό μάχη με τον καρκίνο.



Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό

Η συντονισμένη επίθεση Σαμαρά και Καραμανλή και η αντίδραση της κυβέρνησης - Το μήνυμα Μητσοτάκη με την επίσκεψη στο Λαϊκό

Η ιστορία της γλώσσας των Σκοπίων και γιατί δεν πρέπει να λέγεται μακεδονική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr