Δημήτρης Κόκοτας: Θα παραμείνει τουλάχιστον για 6 μήνες στο νοσοκομείο, είναι δύσκολα τα πράγματα, είπε η Ματίνα Παγώνη

Δημήτρης Κόκοτας: Θα παραμείνει τουλάχιστον για 6 μήνες στο νοσοκομείο, είναι δύσκολα τα πράγματα, είπε η Ματίνα Παγώνη

Δεν μπορεί να πάει ακόμα σε κέντρο αποκατάστασης, δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

kokoatas
Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο, μετά το έμφραγμα που υπέστη στο τέλος του Μαρτίου.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στο «Πρωινό» για τις εξελίξεις της υγείας του, αποκαλύπτοντας ότι ο τραγουδιστής θα παραμείνει συνολικά ένα 6μηνο στο νοσοκομείο και ότι δεν είναι ακόμα σε κατάσταση για να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2evxeucvp15)

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει δύο μήνες στο νοσοκομείο. Θέλει τουλάχιστον 6 μήνες με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Σας το είχα πει από την αρχή, θέλει πολύ χρόνο, είναι δύσκολα τα πράγματα. Παρακολουθείται καθημερινά με εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού».

Επίσης, πρόσθεσε: «Από εδώ και πέρα, τα πράγματα είναι αναμενόμενο να παρατείνονται για ακόμα 3-4 μήνες για να μπορέσουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή. Το είχαμε ξεκαθαρίσει. Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές, όπως είχαμε πει, και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο - δεν κοροϊδέψαμε, από την αρχή το είπαμε - πάρα πολύ χρόνο. Θα μείνει στο νοσοκομείο, δεν μπορεί να πάει ακόμα σε κέντρο αποκατάστασης. Δεν είναι ακόμα για να πάει σε κέντρο αποκατάστασης. Θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά».

Ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται όλο αυτό το διάστημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια πρόβας με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού J2US, όπου και συμμετείχαν.


Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό

Η συντονισμένη επίθεση Σαμαρά και Καραμανλή και η αντίδραση της κυβέρνησης - Το μήνυμα Μητσοτάκη με την επίσκεψη στο Λαϊκό

Η ιστορία της γλώσσας των Σκοπίων και γιατί δεν πρέπει να λέγεται μακεδονική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης