Αίας Μανθόπουλος: Έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους με τη δωρεά των οργάνων του, είπε η εν διαστάσει σύζυγός του

Θα ήθελα να δω αυτόν που πήρε τα μάτια του, πρόσθεσε η Στέλλα Τσάτσιου

Η εν διαστάσει σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου, Στέλλα Τσιάτσιου, μίλησε για τον ηθοποιό που πέθανε τον Οκτώβριο του 2023.

Συγκινημένη, αναφέρθηκε στη δωρεά των οργάνων του και τους πέντε ανθρώπους που πήραν ζωή από το ήπαρ, τα νεφρά και τους αμφιβληστροειδείς του, ενώ περιέγραψε πώς αντιμετώπισαν τα παιδιά του αυτή την εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο

Η Στέλλα Τσιάτσιου, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» πως η δωρεά έσωσε πέντε ζωές.

«Είχε φύγει. Ήταν ένα μηχάνημα που συντηρούσε το σώμα του. Τα παιδιά ήταν εκείνα που πήραν την απόφαση. Έδωσε ζωή σε 5 ανθρώπους. Τα νεφρά του σε ανθρώπους που έκαναν αιμοκάθαρση, το ήπαρ του σε έναν ασθενή με μεγάλα προβλήματα και οι αμφιβληστροειδείς του. Θα ήθελα να δω τον άνθρωπο που πήρε τα μάτια του Αία. Δεν ξέρω πως θα διαχειριστώ να δω τα μάτια μου να με κοιτάνε» ανέφερε.

Για το πώς το διαχειρίστηκαν τα παιδιά τους είπε: «Η κόρη μου πήρε πρώτη την απόφαση, να δωρίσουμε τα όργανα του μπαμπά της. Στον γιο μου πήρε λίγο παραπάνω».

Στο τέλος, σημείωσε πως η τελευταία σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου δεν ενημερώθηκε για αυτό, εξηγώντας: «Είχα χαθεί η επαφή ανάμεσά μας, δεν νομίζω να έφερνε αντίρρηση ήξερε το μεγαλείο της ψυχής του».


Ο θάνατός του
Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην εντατική συνεπεία εγκεφαλικού επεισοδίου, τον Οκτώβριο του 2023. Ο ηθοποιός, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε μέσα από τον «Αίαντα» του «Δυο Ξένοι» υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και βρέθηκε πως υπάρχει μερική απόφραξη καρωτίδων. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην εντατική, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.




Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό

Η συντονισμένη επίθεση Σαμαρά και Καραμανλή και η αντίδραση της κυβέρνησης - Το μήνυμα Μητσοτάκη με την επίσκεψη στο Λαϊκό

Η ιστορία της γλώσσας των Σκοπίων και γιατί δεν πρέπει να λέγεται μακεδονική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr