Μαρία Κωνσταντάκη: Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο

Μαρία Κωνσταντάκη: Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο

Τι ερωτήσεις είναι αυτές, θα βλέπουν οι γονείς μου, αντέδρασε όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ

konstantaki25
Η Μαρία Κωνσταντάκη βρίσκει το σεξ υπερεκτιμημένο, όπως επισήμανε σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου.

Μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός είπε πως δεν αποτελεί προτεραιότητα για εκείνη να είναι ερωτευμένη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2exechfjst5)

Κλείσιμο
«Το φλερτ είναι μέσα στη ζωή μου, δεν είναι όμως προτεραιότητα να είμαι ερωτευμένη με έναν σύντροφο. Καταλαμβάνει ένα μέρος όπως άλλα πράγματα στη ζωή» ανέφερε αρχικά.

Στην πορεία, ρωτήθηκε για το σεξ και αντέδρασε αρχικά, λέγοντας: «Τι ερωτήσεις είναι αυτές, θα με βλέπουν και οι γονείς μου και θα λένε "τι είπες παλι;"» και πρόσθεσε: «Το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, είναι θέμα ορμονών και χημείας η σεξουαλική διάθεση».

Τέλος, για τα επαγγελματικά της σχέδια, η Μαρία Κωνσταντάκη ανέφερε: «Επαγγελματικά συνεχίζουμε στο ραδιόφωνο» ενώ σε άλλο σημείο, παραδέχτηκε ότι: «Μου έχει τύχει να μη δουλέψω για κάποιους μήνες και ήταν πολύ ωραία. Υπάρχει ‘ταμπέλα’ στον χώρο για τους ηθοποιούς, αυτά τα βάζετε οι δημοσιογράφοι γιατί υπάρχουν άρθρα που λένε ‘ ο κωμικός ‘η ο δραματικός ηθοποιός’».

Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό

Η συντονισμένη επίθεση Σαμαρά και Καραμανλή και η αντίδραση της κυβέρνησης - Το μήνυμα Μητσοτάκη με την επίσκεψη στο Λαϊκό

Η ιστορία της γλώσσας των Σκοπίων και γιατί δεν πρέπει να λέγεται μακεδονική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης