Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Λάμπρο Κωνσταντάρα: Βλέπω να έχει ένα μένος με εμένα και δεν ξέρω για ποιο λόγο

Μετά από πρόσφατο σχόλιο του δημοσιογράφου για εκείνη

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σχολίασε την αντίδραση του Λάμπρου Κωνσταντάρα, όταν διαφώνησε με συνεργάτες του για βίντεο που την περιελάμβανε και προβλήθηκε στο «Fay's Time».

«Λίγη ντροπή, ρε παιδιά, λίγη ντροπή. Μου βάζετε στο ίδιο βίντεο την Καριοφυλλιά Καραμπέτη και μετά μου πετάτε αυτό. Ε όχι, ρε παιδιά, είπαμε. Έχουμε δει multi και multi… αυτό δεν ήταν multi» είπε ο δημοσιογράφος.

Με δηλώσεις της στο «Breakfast@star» η Ελίζαμπεθ Ελέτσι απάντησε ότι νιώθει πως την έχει προσβάλει και ενημέρωσε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ότι όχι μόνο γνωρίζει την Καριοφυλλιά Καραμπέτη, αλλά έχουν συνεργαστεί σε σειρά.

Δείτε το βίντεο

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον ενόχλησε σε μένα. Τι νομίζει; Ότι τα βίντεο διαχωρίζονται σε έντεχνα και lifestyle; Εμένα, πραγματικά, δεν με πείραξε καθόλου, αλλά θεωρώ ότι είναι σαν να δείχνει μια ασέβεια προς το πρόσωπό μου» είπε αρχικά.

Στην πορεία, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πρόσθεσε: «Είμαστε και συνάδελφοι κι ένιωσα να με προσβάλει, ενώ δεν του έχω κάνει κάτι. Βλέπω να έχει ένα μένος με εμένα και δεν ξέρω για ποιο λόγο. Λάμπρο, χαλάρωσε λίγο, έχουμε καλοκαιράκι, νομίζω ότι δεν χρειάζεται όλο αυτό, όλη αυτή η κακεντρέχεια».

Τέλος, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε απευθυνόμενη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Θέλω να του πω κάτι που δεν γνωρίζει. Με την κυρία Καραμπέτη παίξαμε μαζί το 2015 στην 10η Εντολή και με γνωρίζει πολύ καλά. Άμα δεν γνωρίζουμε, είναι καλό να μασάμε παρά να μιλάμε».
Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό

Η συντονισμένη επίθεση Σαμαρά και Καραμανλή και η αντίδραση της κυβέρνησης - Το μήνυμα Μητσοτάκη με την επίσκεψη στο Λαϊκό

Η ιστορία της γλώσσας των Σκοπίων και γιατί δεν πρέπει να λέγεται μακεδονική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr