Ρίτσαρντ Γκιρ: Μαζί με τον Φασμπέντερ και τον Ράιτ στη σειρά «The Agency»

Ρίτσαρντ Γκιρ: Μαζί με τον Φασμπέντερ και τον Ράιτ στη σειρά «The Agency»

Βασίζεται στην επιτυχημένη γαλλική σειρά «Le Bureau»

gere22
Ο Ρίτσαρντ Γκιρ θα κάνει την μεγάλη του επιστροφή στη μικρή οθόνη με το κατασκοπευτικό θρίλερ «The Agency» από την Paramount+ with Showtime.

Μαζί του θα πρωταγωνιστήσουν ο Μάικλ Φασμπέντερ και ο Τζέφρι Ράιτ.

Το «Agency» βασίζεται στην επιτυχημένη γαλλική σειρά «Le Bureau». Στην αγγλόφωνη εκδοχή, ο Φασμπέντερ πρωταγωνιστεί ως Martian, που περιγράφεται ως «ένας μυστικός πράκτορας της CIA που διατάσσεται να εγκαταλείψει τη μυστική του ζωή και να επιστρέψει στον σταθμό του Λονδίνου. Όταν η αγάπη που άφησε πίσω του επανεμφανίζεται, το ειδύλλιο αναζωπυρώνεται. Η καριέρα του, η πραγματική του ταυτότητα και η αποστολή του έρχονται αντιμέτωπες με την καρδιά του- ρίχνοντας και τους δύο σε ένα θανάσιμο παιχνίδι διεθνούς ίντριγκας και κατασκοπείας».
Κλείσιμο

Ο Γκιρ θα υποδυθεί τον Bosko, τον επικεφαλής στο σταθμό του Λονδίνου, ο οποίος έχει ένα πλούσιο παρελθόν αφού υπηρέτησε ως μυστικός πράκτορας για οκτώ χρόνια.

«Ο Ρίτσαρντ Γκιρ είναι μια κατηγορία από μόνος του, καθώς λατρεύεται από γενιές θαυμαστών παγκοσμίως για την εξαιρετική του δεινότητα να προσδίδει βάθος και αυθεντικότητα σε κάθε ρόλο που υποδύεται», δήλωσε ο Κρις ΜακΚάρθι, συν-διευθύνων σύμβουλος της Paramount Global και πρόεδρος των Showtime/MTV Entertainment Studios.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει στο Λονδίνο. Ο Τζεζ και ο Τζον-Χένρι Μπατεργουόρθ υπογράφουν το σενάριο και παράλληλα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Τζο Ράιτ έχει αναλάβει την σκηνοθεσία των δύο πρώτων επεισοδίων ενώ είναι εκτελεστικός παραγωγός μεταξύ των Κιθ Κοξ, Νίνα Λ. Ντίαζ , Τζορτζ Κλούνεϊ και Γκραντ Χίσλοβ.


Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό

Η συντονισμένη επίθεση Σαμαρά και Καραμανλή και η αντίδραση της κυβέρνησης - Το μήνυμα Μητσοτάκη με την επίσκεψη στο Λαϊκό

Η ιστορία της γλώσσας των Σκοπίων και γιατί δεν πρέπει να λέγεται μακεδονική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης