Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε μεγάλο spoiler για το φινάλε - Δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια τώρα

Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε μεγάλο spoiler για το φινάλε - Δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια τώρα

Όσα αποκάλυψε η «καπετάνισσα» της σειράς για τον Τηλέμαχο και τον Αστέρη - Πώς θα γίνει τελικά ο σασμός;

tzobanaki22
Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για το μεγάλο φινάλε του «Σασμού» και έδωσε ένα spoiler σε συνέντευξή της, το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου.

Ως καλεσμένη στο «Super Κατερίνα» η ηθοποιός αποκάλυψε πώς θα γίνει ο σασμός τελικά, τονίζοντας: «Spoiler χοντρό! Με συγχωρείτε, δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2exw9t8y5dt)


Κλείσιμο
Πιο αναλυτικά, η Μαρία Τζομπανάκη είπε για το τέλος της σειράς: «Ήδη έχει γίνει ένα πρώτο βήμα με τα δυο παιδιά, τον Αστέρη και την Αργυρώ , που κόντρα σε όλες τις διαμάχες, αγαπήθηκαν κι έκαναν και παιδί. Συμβολικά θα γίνει μία κίνηση, θα βαπτίσει το παιδί ο Αστέρης και ο Τηλέμαχος. Δηλαδή, ο αδερφός των δύο, αυτών που θα πυροβολήσει ο ένας τον άλλον. Spoiler χοντρό! Δεν το έχω ξανακάνει τρία χρόνια. Ο Σασμός θα έρθει με μια βάπτιση, λαδώνουν το παιδί που είναι στη μέση, οι δύο οικογένειες. Εκεί σταματάνε όλα. Εκεί γίνεται ο Σασμός. Και μετά ο γάμος που επικυρώνει όλο αυτό».
sasmos

«Θα δείτε τραγουδιστές που αγαπάτε»
Συνέχισε, λέγοντας ότι το κοινό, θα δει τραγουδιστές και ένα μεγάλο γλέντι.

«Θα δείτε τραγουδιστές που αγαπάτε, θα δείτε τα παιδιά του Σασμού να χαίρονται πάρα πολύ. Υπάρχει και κάτι άλλο που θέλω να το πω, πώς από το πένθος περνάμε στον χορό και το τραγούδι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και για μια μάνα και για μια χήρα και έναν αδερφό, όταν γίνει ένα τέτοιο δράμα μέσα στην οικογένειά, πώς θα περάσουν στο γλέντι; Υπάρχει ένας άλλος άγραφος νόμος στην Κρήτη. Στα 3 χρόνια, γίνεται ένα μεγάλο γλέντι πάντα με αφορμή μια βάπτιση ή έναν γάμο. Εκεί αν είναι να γίνει ένα γλέντι επί 100, γίνεται επί 1000, για να ορίσει το τέλος του πένθους για τις οικογένειες. Μέχρι τότε κανένας δεν παντρεύεται, κανένας δεν βαπτίζει. Δεν είναι ασέβεια προς τον νεκρό, ή τους νεκρούς, αντιθέτως είναι “θα σε τιμώ, αλλά πρέπει να συνεχίσουν τη ζωή τους και ο νέοι”» είπε η Μαρία Τζομπανάκη.

«Θα δούμε όλους τους ήρωες τρία χρόνια μετά»

Τέλος, η Μαρία Τζομπανάκη αποκάλυψε: «Θα δούμε όλους τους ήρωες τρία χρόνια μετά. Η Καλλιόπη θα φοράει μαύρα, δεν τα βγάζει ποτέ. Ούτε και η Βασιλική. Αλλά η χήρα φοράει ένα λευκό στην πλάτη της για να ξορκίσει την κακή τύχη που μπορεί να φέρει στο ζευγάρι».



Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό

Η συντονισμένη επίθεση Σαμαρά και Καραμανλή και η αντίδραση της κυβέρνησης - Το μήνυμα Μητσοτάκη με την επίσκεψη στο Λαϊκό

Η ιστορία της γλώσσας των Σκοπίων και γιατί δεν πρέπει να λέγεται μακεδονική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης