Νίκος Καρβέλας: Άνοιξε κανάλι στο Youtube και ζητά να γκρεμιστούν οι εκκλησίες για να καταπολεμηθεί η φτώχεια

Νίκος Καρβέλας: Άνοιξε κανάλι στο Youtube και ζητά να γκρεμιστούν οι εκκλησίες για να καταπολεμηθεί η φτώχεια

Το πρόβλημα είναι η Εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο και τον κάνει πρόβατο, είπε - Δείτε βίντεο

karvelas
Ο Νίκος Καρβέλας θέλησε να μοιραστεί τις απόψεις του, σε βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube.

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «η ρίζα του κακού» είναι η θρησκεία και η Εκκλησία και υποστήριξε πως ξέρει τη λύση για να καταπολεμηθεί η φτώχεια, που είναι να γκρεμιστούν οι εκκλησίες, και να καταργηθεί η πίστη του ανθρώπου στον Θεό, ο οποίος ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει.

Αρχικά, ο Νίκος Καρβέλας δήλωσε: «Ο πολίτης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εξουσία. Αγαπάει την εξουσία, θέλει την εξουσία. Έχει ανάγκη από κάτι το οποίο δεν έχει ανάγκη. Οι αφανείς εξουσίες, οι οποίες κάνουν και όλη τη ζημιά, η μια λέγεται "δημοσιογραφία". Οι άνθρωποι αυτοί είναι η αιχμή του δόρατος. Αυτοί κάνουν την περισσότερη δουλειά και αυτοί οι οποίοι κρατάνε όλη τη ρίζα του κακού, είναι κάτι που ακούει στο όνομα "θρησκεία" και κατ’ επέκταση "Εκκλησία"».

Στη συνέχεια, σημείωσε ότι ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου είναι ο Θεός: «Την ξέρω πάρα πολύ καλά τη λύση του προβλήματος. Οι άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν το πρόβλημα και τον τρόπο της επίλυσής του συνήθως είναι άνθρωποι αντιπαθητικοί, απεχθείς προς τον λαό, ο οποίος λαός θέλει αυτούς που τον έχουν καβαλημένο και τον πάνε στα τέσσερα μαζί με τα γκέμια. Πώς να πείσεις έναν άνθρωπο ότι ο βασικός του εχθρός είναι ο καλύτερός του φίλος; Ο Θεός».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Νίκος Καρβέλας - No 2

Σε άλλο σημείο, σχολίασε τις αρνητικές - κατά τη δική του άποψη - επιπτώσεις τόσο της θρησκείας, όσο και της Εκκλησίας στον ανθρώπινο νου. Συγχρόνως, μίλησε για τη δημιουργία ενός ενδεχόμενου κόμματος, το οποίο θα πρόσφερε τη λύση.

Αναλυτικά, είπε: «Το πρόβλημα είναι η Εκκλησία. Από εκεί ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Η Εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο και τον κάνει πρόβατο και πηγαίνει εκεί που πηγαίνουν όλα τα άλλα πρόβατα… Και να με ρωτάς εμένα: "Οκ, Καρβέλα, όλοι λες ότι είμαστε ένας λόχος, ο οποίος χεζ** σε ένα μέρος και εμείς τα τρώμε στο κεφάλι. Και; Σου λέω: "Είσαι διατεθειμένος να το λύσεις αυτό το πρόβλημα;". Είμαι διατεθειμένος να μπω μπροστά, είμαι διατεθειμένος να κάνω ένα κόμμα, ψήφισέ με για να σε βοηθήσω να απαλλαγείς από το πρόβλημα. Πόσοι είναι εκείνοι που θα δεχτούν να ψηφίσουν έναν άνθρωπο, ο οποίος τους λέει: "Θα σας απαλλάξω από τη γάγγραινα, από τον καρκίνο που λέγεται "Εκκλησία". Πόσοι είναι εκείνοι που θα πουν: "Ναι, αυτό θέλουμε, αυτόν περιμέναμε, αυτός είναι ο Μεσσίας μας που θα μας οδηγήσει στη λύση της φτώχειας;”».
2703_NIKOS_KARVELAS_1792022__1_

Ο Νίκος Καρβέλας αναφέρθηκε και στο ζήτημα της φτώχειας, η οποία κατά τη γνώμη του είναι αρρώστια του μυαλού και την οποία γνωρίζει πώς να θεραπεύσει: «Η φτώχεια δεν είναι πρόβλημα, είναι αρρώστια, αρρώστια του εγκεφάλου. Δηλαδή αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες θα θεραπευτεί η φτώχεια; Ναι. Ναι. Ναι. Αν έφτιαχνα ένα κόμμα, πόσοι θα ψήφιζαν τον Νίκο Καρβέλα και το καινούργιο του κόμμα, που επιχειρεί να θεραπεύσει το πρόβλημα; Κανείς δεν θέλει "Νίκους Καρβέλες". Θέλει Μητσοτάκηδες, Κασσελάκηδες, Τσίπρες, θέλει τέτοιους ανθρώπους. Δεν θέλει τους ανθρώπους που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

«Πιστεύετε σε έναν Θεό ο οποίος δεν βοήθησε και δεν θα βοηθήσει ποτέ, γιατί δεν υπάρχει. Μιλάμε για 8 εκατομμύρια ψηφοφόρους, οι οποίοι είναι εντελώς... αποχαυνωμένοι και δεν μπορούν να απαλλαγούν από την αποχαύνωση στην οποία τους έχει βουλιάξει ο Θεός τους», κατέληξε στο βίντεό του ο Νίκος Καρβέλας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό - Πάνω από 10 οι πυροβολισμοί

Τζορτζ Τσούνης στον Δανίκα: «Εμείς, οι ΗΠΑ, στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα ό,τι κι αν συμβεί»


«Ξέπλεναν» χρήματα από ναρκωτικά στις φυλακές Ιωαννίνων - Ο Modi, ο υποδιευθυντής, ο αρχιφύλακας, η λογίστρια και το μαύρο ταμείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης