Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ξεπουλάνε τα υπάρχοντά τους από την έπαυλή τους στο Μπελ Ερ

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Ξεπουλάνε τα υπάρχοντά τους από την έπαυλή τους στο Μπελ Ερ

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια δεν ζουν πλέον μαζί 

affleck_-_lopez_2
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ, - οι οποίοι δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί εδώ και σχεδόν έναν μήνα - φέρονται να πωλούν έργα τέχνης από το εσωτερικό της έπαυλής τους, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπελ-Ερ της Καλιφόρνια.

Το σπίτι καταχωρήθηκε για 65 εκατ. δολάρια τον περασμένο μήνα, έναν χρόνο μετά την αγορά του. Τώρα φαίνεται ότι κάποια από τα ακριβά πράγματα από την έπαυλη - που αναφέρεται ως «κτήμα Γουάλινγκφορντ» - βγαίνουν προς πώληση. Το PageSix δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ότι αντικείμενα, όπως πίνακες ζωγραφικής, πουλήθηκαν σε συλλέκτες στις αρχές Ιουνίου. 

Το πρώην ζευγάρι έχει να εμφανιστεί δημόσια μαζί από τις 2 Ιουνίου, όταν αντάλλαξαν ένα αμήχανο φιλί στο μάγουλο στον αγώνα μπάσκετ του γιου του ηθοποιού στο Λος Άντζελες. 
Κλείσιμο
Αυτή η είδηση έρχεται λίγες ημέρες αφότου το People ανέφερε ότι ο Άφλεκ πήρε τα τελευταία αντικείμενα από την κατοικία, όταν η Λόπεζ έκανε διακοπές στην Ιταλία τον περασμένο μήνα.

Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια δεν ζουν πλέον μαζί. Εκείνη διαμένει στην έπαυλή τους, ενώ εκείνος νοικιάζει ένα σπίτι στο Μπρέντγουντ έναντι 100 χιλιάδων δολαρίων τον μήνα που βρίσκεται κοντά στην πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ. Το καλοκαίρι του 2023 το ζευγάρι αγόρασε με 60,85 εκατομμύρια δολάρια την έπαυλη.

Οι σταρ, οι οποίοι χώρισαν για πρώτη φορά το 2004, πριν επανασυνδεθούν τον Απρίλιο του 2021, παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022. Γιόρτασαν με μια δεύτερη, πιο λαμπρερή τελετή στο κτήμα του Άφλεκ στην Τζόρτζια τον επόμενο μήνα.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό - Πάνω από 10 οι πυροβολισμοί

Τζορτζ Τσούνης στον Δανίκα: «Εμείς, οι ΗΠΑ, στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα ό,τι κι αν συμβεί»


«Ξέπλεναν» χρήματα από ναρκωτικά στις φυλακές Ιωαννίνων - Ο Modi, ο υποδιευθυντής, ο αρχιφύλακας, η λογίστρια και το μαύρο ταμείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης