Κωνσταντίνος Αργυρός για Ελένη Φουρέιρα: Κάθε φορά που τη βλέπω στη σκηνή, λέω «δεν μπορεί να είναι τόσο καλή»

Κωνσταντίνος Αργυρός για Ελένη Φουρέιρα: Κάθε φορά που τη βλέπω στη σκηνή, λέω «δεν μπορεί να είναι τόσο καλή»

Την γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και την εκτιμώ πολύ, πρόσθεσε 

konstantinos-argiros__2_
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε βρεθεί στα Mad VMA και έκανε μερικές δηλώσεις στην κάμερα.

Σε βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του καναλιού στο Instagram, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ποια συνάδελφό του θεωρεί σέξι, ενώ αναφέρθηκε στις πιο παράξενες φήμες που έχει ακούσει να κυκλοφορούν για τον ίδιο.

Όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η πιο σέξι παρουσία στην τελετή απονομής των βραβείων, ο τραγουδιστής δυσκολεύτηκε κάπως να απαντήσει, αλλά κατέληξε στην Ελένη Φουρέιρα.

«Δεν είδα πολλές, γιατί ήμουν πίσω κι ετοιμαζόμουν. Η Ελένη Φουρέιρα είναι πάντα σέξι. Δεν είναι εκεί το θέμα. Χαίρομαι πολύ που είναι πάντα με την οικογένειά της και μου δείχνει το παιδί της. Έχει γίνει μια υπέροχη μητέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Την γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και την εκτιμώ πολύ. Κάθε φορά που τη βλέπω στη σκηνή, λέω "δεν μπορεί να είναι τόσο καλή"».

Αναφορικά με την πιο περίεργη φήμη που έχει ακούσει για τον ίδιο, είπε: «Καλά έχω ακούσει φέτος, δεν καταλαβαίνεις. Έχω ακούσει πολλά πράγματα. Ξέρεις τι; Μετά από τόσο καιρό και τόσα χρόνια, υπάρχουν πολλές ανακρίβειες. Όχι ότι μου έχουν φερθεί άσχημα οι δημοσιογράφοι και τους ευχαριστώ για αυτό. Αλλά αν αρχίσω να βγαίνω και να λέω τι ισχύει και τι όχι... Δεν το κάνω».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Ο κόσμος δεν είναι χαζός, καταλαβαίνει. Μάλιστα, είναι πολύ έξυπνος ο κόσμος. Μου στέλνουν μηνύματα και μου τα λένε. Και αυτή την ειλικρινή σχέση που έχω με τον κόσμο, δεν μπορεί να μας τη σπάσει κανένας».


Ειδήσεις σήμερα:

Ηχητικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο εκτελεστής γαζώνει τον άνδρα στο Ψυχικό - Πάνω από 10 οι πυροβολισμοί

Τζορτζ Τσούνης στον Δανίκα: «Εμείς, οι ΗΠΑ, στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα ό,τι κι αν συμβεί»


«Ξέπλεναν» χρήματα από ναρκωτικά στις φυλακές Ιωαννίνων - Ο Modi, ο υποδιευθυντής, ο αρχιφύλακας, η λογίστρια και το μαύρο ταμείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης