Γιώργος Χρανιώτης: Χωρίς να έχω σεξουαλικό ενδιαφέρον, έχω φλερτάρει με άνδρες που δεν ήταν ομοφυλόφιλοι - Τελευταίος ένας άνδρας με τρία παιδιά

Γιώργος Χρανιώτης: Χωρίς να έχω σεξουαλικό ενδιαφέρον, έχω φλερτάρει με άνδρες που δεν ήταν ομοφυλόφιλοι - Τελευταίος ένας άνδρας με τρία παιδιά

«Δεν μου έχει συμβεί, πάντως, να θέλω να πάω στο κρεβάτι με άνδρα που έχω φλερτάρει»

xraniotis
Για το φλερτ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Χρανιώτης, σε συνέντευξή του το βράδυ της Τρίτης στο Action24 με τον ηθοποιό να περιγράφει ότι «χωρίς να έχω κανένα σεξουαλικό ενδιαφέρον έχω φλερτάρει με άνδρες που δεν ήταν ομοφυλόφιλοι»

Ορίζοντας τι είναι φλερτ είπε ότι «είναι επικοινωνία, πολλές φορές βλέμματική, πολλές φορές και με λέξεις. Όταν κοιτάς τον άλλο και αισθανθείς ότι με αυτόν τον άνθρωπο εν δυνάμει θα μπορούσαμε. Δεν μου έχει συμβεί, πάντως, να θέλω να πάω στο κρεβάτι με άνδρα που έχω φλερτάρει».

Όπως είπε, μάλιστα, «συνέβη πρόσφατα και με άνθρωπο μεγαλύτερης ηλικίας, αισθάνθηκα σαν να είμαστε δύο Άμλετ που ήμασταν σε ένα βασίλειο και μιλούσαμε με υπονοούμενα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2femxwh1dnl)
Κλείσιμο


«Ήταν πολύ ωραίο, ο άνθρωπος είχε τρία παιδία, μιλούσαμε για τα παιδιά μας αλλά υπήρχε μια επικοινωνία ερωτική» πρόσθεσε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Όπως σημείωσε «μου αρέσει να μιλάω και να επικοινωνώ με τους ανθρώπους και όταν αυτό αρχίζει λίγο να υψώνεται, ορίζεται ως φλερτ».

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: «Πρόβες» είχε κάνει ο δολοφόνος του 54χρονου τοπογράφου

Φυλακές Ιωαννίνων - «Ένα μύριο καθαρό στην τσέπη» - «Δεν θα μας πιάσουν, κρύψτα κάπου»: Οι διάλογοι που «έκαψαν» το κύκλωμα

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του EURO 2024 κι όλες οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό - Δείτε όλα τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης