Πινκ: Ακύρωσε συναυλία στην Ελβετία για άγνωστη ασθένεια

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η 44χρονη τραγουδίστρια

Την ακύρωση συναυλίας που ήταν προγραμματισμένο να δώσει σήμερα, Τετάρτη, στην Ελβετία ανακοίνωσε η Πινκ με ανάρτησή της στο Instagram, εξηγώντας ότι η απόφαση ελήφθη μετά από οδηγίες των γιατρών.

«Ζητώ συγγνώμη που θα πρέπει να ακυρώσω τη συναυλία μου στη Βέρνη την Τετάρτη» ανέφερε στην ανάρτησή της η 44χρονη τραγουδίστρια.

«Κάνω τα πάντα προκειμένου να διασφαλίσω ότι μπορώ να πραγματοποιήσω συναυλία κάθε βράδυ αλλά μετά από συμβουλές του γιατρού μου και αφού εξετάσαμε όλες τις πιθανές επιλογές, μου ειπώθηκε ότι δεν μπορώ να συνεχίσω με τη συναυλία την Τετάρτη» συνέχισε η Πινκ.

«Περίμενα πώς και πώς να είμαι μαζί σας και να δημιουργήσουμε αναμνήσεις. Είμαι πολύ απογοητευμένη που έπρεπε να ακυρώσουμε τη συναυλία. Σας στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου για υγεία και ελπίζω να σας δω ξανά σύντομα» κατέληξε στην ανακοίνωσή της η τραγουδίστρια.



Σύμφωνα με την New York Post, αν και η Πινκ δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τους λόγους της ακύρωσης, η εταιρεία παραγωγής διευκρίνισε ότι η ακύρωση ήταν αποτέλεσμα «ασθένειας»..

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: «Πρόβες» είχε κάνει ο δολοφόνος του 54χρονου τοπογράφου

Φυλακές Ιωαννίνων - «Ένα μύριο καθαρό στην τσέπη» - «Δεν θα μας πιάσουν, κρύψτα κάπου»: Οι διάλογοι που «έκαψαν» το κύκλωμα

Τα ζευγάρια των προημιτελικών του EURO 2024 κι όλες οι διασταυρώσεις μέχρι τον τελικό - Δείτε όλα τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr