Κλιντ Ίστγουντ: Εμφύλιος στην οικογένειά του - Η μεγάλη του κόρη τα «βάζει» με την ετεροθαλή αδερφή της

Την αποκάλεσε σατανική δημόσια

Ένας καυγάς ανάμεσα στη μικρότερη κόρη του Κλιντ Ίστγουντ, Μόργκαν, με τη μεγαλύτερη ετεροθαλή αδελφή της, Κάθριν, έρχεται να επισκιάσει τον πρόσφατο παραμυθένιο γάμο της 27χρονης.

Η 36χρονη Κάθριν κατηγορεί τη μικρότερη αδελφή της ότι την αποκάλεσε «τρελή» καθώς τη χαρακτήριζε «κακιά ετεροθαλή αδελφή μου, σατανική και ψεύτικη».

Σύμφωνα με την Daily Mail στον διαπληκτισμό εμπλέκεται και η μητέρα της Μόργκαν, Ντίνα, που απειλεί την Κάθριν με μηνύσεις για τα ξεσπάσματά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η οικογενειακή βεντέτα λέγεται πως ξέσπασε περίπου τις μέρες πριν τον γάμο, αλλά είχε κρατηθεί μυστική μέχρι που η Κάθριν προχώρησε σε μια σειρά από οργισμένες αναρτήσεις στο Instagram εναντίον της αδερφής της και της μητριάς της.

Αρχικά, η μεγαλύτερη κόρη του Κλιντ Ίστγουντ δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να χορεύει με τον πατέρα της στον γάμο πριν τους διακόψει κάποιος. Στην ανάρτησή της η εξαγριωμένη Κάθριν έγραψε: «Χόρεψα με τον πατέρα μου για 50 γαμ... δευτερόλεπτα πριν μας διακόψουν γιατί κάθε μαλ... θέλει ένα κομμάτι από τον κ... του. ΥΓ. Εσύ μαλ…. Είσαι τόσο γαμ... αγενής απέναντι σε εμένα και τον 94χρονο πατέρα μου».

Δύο ημέρες αργότερα, η 36χρονη επιτέθηκε στη μικρότερη αδερφή της, αναρτώντας μια selfie των δύο τους που συνοδευόταν από μια λεζάντα όλο σπόντες. «Αναγκάστηκα να απομακρυνθώ από την αδερφή μου Μόργκαν μετά τον γάμο της, επειδή ανησυχεί τόσο πολύ για τη φήμη της, που με αποκάλεσε "τρελή" στο διαδίκτυο για να το ακούσει όλος ο κόσμος. Αυτό επηρέασε την ικανότητά μου να κάνω παιδιά και να γίνω μητέρα και πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου από περαιτέρω στενοχώρια από αυτό το τέρας που καθοδηγείται από το φαίνεσθαι» έγραψε η Κάθριν Ίστγουντ.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο εκτελεστής περίμενε 1,5 ώρα τον Στάθη κάτω από το γραφείο του και τον σκότωσε όταν πάρκαρε

Αυγενάκης για όσα έγιναν στο Ελ. Βενιζέλος: «Δεν υπήρξε χειροδικία, πήρα το τηλέφωνο από τον υπάλληλο»

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η «δράκαινα» της Μάνης, η πρώτη Ελληνίδα serial killer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr