ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πολ Μέσκαλ: Καταγράφηκε να σνιφάρει ουσία στο Φεστιβάλ Γκλαστονμπέρι

Πολ Μέσκαλ: Καταγράφηκε να σνιφάρει ουσία στο Φεστιβάλ Γκλαστονμπέρι

Ο νέος πρωταγωνιστής του Μονομάχου 2 είχε μια ξέφρενη νύχτα

Paul_Mescal
Μπορεί ο Πολ Μέσκαλ να θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους σταρ της γενιάς του, αλλά ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το Φεστιβάλ του Γκλαστονμπέρι, φαίνεται ότι θα του «στοιχίσει».

Ο 28χρονος ηθοποιός φάνηκε να κάνει χρήση ναρκωτικών σε βίντεο που εξασφάλισε η Sun. Συγκεκριμένα, ο Μέσκαλ απαθανατίζεται να παίρνει μια ουσία από ένα μικρό σακουλάκι και στη συνέχεια να τη βάζει στη μύτη του.
«Ο Πολ έμοιαζε σαν να χρησιμοποίησε ένα κλειδί για να βγάλει κάποια ουσία από μια σακούλα την οποία έφερε κοντά στη μύτη του και τη σνίφαρε», ισχυρίστηκε ένας αυτόπτης μάρτυρας στη Sun και πρόσθεσε: «Το έκανε μια φορά και μετά βούτηξε το κλειδί πίσω στη σακούλα και το έφερε στη μύτη του και σνίφαρε ξανά».
Κλείσιμο
Η πηγή υποστήριξε επίσης ότι «ο Πολ δεν φαινόταν να νοιάζεται αν τον έβλεπε κανείς. Χόρευε και γελούσε με τους φίλους του».

Δείτε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο TikTok


@bbc

Paul Mescal is ready for Shania Twain! 🤠 #Glastonbury #PaulMescal #glastonburyfestival

♬ original sound - BBC


Ο Μέσκαλ φάνηκε να μην γνωρίζει ότι τον βιντεοσκοπούσαν εκείνη τη στιγμή, καθώς απολάμβανε τη συνυαλία των «The National».Ένα άλλο βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok δείχνει τον Μέσκαλ να φοράει το ίδιο ρούχο με το επίμαχο βίντεο. Στο κλιπ, ο Ιρλανδός ηθοποιός πόζαρε για selfies με τους θαυμαστές του.
449651372_847800007396106_322131942233912257_n
Με τη συμπρωταγωνίστριά του από το «Normal People» στο Γκλαστονμπέρι

O Ιρλανδός σταρ φέρεται επίσης να εθεάθη να κάνει παρέα με τη Σίρσα Ρόναν, την Ντέιζι Έντγκαρ Τζόουνς και την Ίντια Μάλεν όταν οι Coldplay ανέβηκαν στη σκηνή. Σε ένα άλλο βίντεο στο TikTok, εθεάθη να χορεύει με την 26χρονη συμπρωταγωνίστριά του στο «Normal People».Ο ηθοποιός δεν έχει απαντήσει για τη φερόμενη χρήση ναρκωτικών.

Ο Μέσκαλ θεωρείται ένας από τους πιο ανερχόμενους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή. Αρχικά, έγινε γνωστός από τη βραβευμένη σειρά του BBC, «Normal People» (2020). Επίσης, έχει προταθεί για το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο «Aftersun» (2022). Ο μεγαλύτερος, όμως, ρόλος του μέχρι ώρας αναμένεται να είναι στο σίκουελ του «Μονομάχου» του Ρίντλεϊ Σκοτ, όπου πρωταγωνιστεί, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2024.


Φωτογραφία άρθρου
: Vianney Le Caer/Invision/AP

Ειδήσεις σήμερα:

Ο εκτελεστής περίμενε 1,5 ώρα τον Στάθη κάτω από το γραφείο του και τον σκότωσε όταν πάρκαρε

Αυγενάκης για όσα έγιναν στο Ελ. Βενιζέλος: «Δεν υπήρξε χειροδικία, πήρα το τηλέφωνο από τον υπάλληλο»

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Η «δράκαινα» της Μάνης, η πρώτη Ελληνίδα serial killer
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης