Γιώργος Περρής: Πολιτική κίνηση η αποκάλυψη της σεξουαλικότητάς μου και δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την επιλογή μου

Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαμφισβήτητα και δεν είναι θέμα συζήτησης, είπε ο τραγουδιστής

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποκάλυψη της σεξουαλικότητας του μίλησε ο Γιώργος Περρής με τον τραγουδιστή να κάνει λόγο για «πολιτική κίνηση» για την οποία δεν έχει μετανιώσει εδώ και δύο χρόνια οπότε προχώρησε σε coming out.

«Θεωρώ ότι σε κάποιο βαθμό ναι, ο καλλιτέχνης οφείλει να μοιράζεται τη ζωή του γιατί ζητάει από τον κόσμο να τον βάλει στο σπίτι του. Από τη στιγμή αυτή, θα πρέπει να ξέρει τι είσαι. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα όριο ανάμεσα στην ιδιωτικότητα και τη μυστικότητα. Είναι άλλο να μοιράζεσαι στοιχεία της ποροσωπικής σου ζωής και άλλο να μοιράζεσαι ιδιωτικές στιγμές που δεν έχουν σημασία» είπε αρχικά στο Action 24.

Όπως εξήγησε «όταν μίλησα ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα μου είχα την αφορμή ενός παιδιού που με είχε συγκινήσει, και αποφάσισα ότι αν μπορώ να βοηθήσω άλλο ένα παιδί θα έπρεπε να το κάνω. Αν θες, για μένα ήταν μια πολιτική κίνηση».


Σύμφωνα με τον ίδιο «εγώ ως έφηβος δεν είχα το παράδειγμα ενός καλλιτέχνη να έχει μια κανονικότητα αλλά έβλεπα καρικατούρες οπότε το θεώρησα ευθύνη μου».

«Μετά από 2 χρόνια και τα αμέτρητα μηνύματα που έχω λάβει, δεν έχω μετανιώσει καθόλου για την επιλογή μου. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαμφισβήτητα και δεν είναι θέμα συζήτησης. Αν θες να βοηθήσεις να πάει η κοινωνία ένα βήμα πιο μπροστά, οφείλεις να το κάνεις» πρόσθεσε ο Γιώργος Περρής, ο οποίος εξομολογήθηκε πως «ως παιδί μεγάλωσα στη λογική "κάνε ό,τι θες αλλά μην το λες πιο έξω" σαν να έχει πάει κάτι λάθος και πρέπει να πάει πίσω στο εργοστάσιο».

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκόβει τα σενάρια απόσυρσης ο Μπάιντεν - «Κανένας δεν με διώχνει, δεν φεύγω»

Νέα πρόκληση από τον Ράμα με την απογραφή της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία

Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του στο γλέντι για την κουρά των προβάτων στο Λασίθι - Παραδόθηκε ο δράστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr