Τζέραρντ Μπάτλερ: Ζευγάρι με μοντέλο με τα μισά του χρόνια ο 54χρονος ηθοποιός

Η Πένι Λέιν αναδείχθηκε ρούκι της χρονιάς από το Sports Illustrated Rookie με την ίδια να έχει γεμίσει με σέξι φωτογραφίες τον λογαριασμό της στο Instagram

Σε νέα φάση φέρεται να βρίσκεται η ερωτική ζωή του 54χρονου Τζέραρντ Μπάτλερ, ο οποίος εμφανίζεται να έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο του μοντέλου Πένι Λέιν, για το οποίο η Daily Mail σημειώνει ότι έχει τα μισά χρόνια του ηθοποιού.

Τη φημολογία πυροδότησαν φωτογραφίες που δημοσίευσε η Sun στις οποίες ο διάσημος ηθοποιός περπατάει και χαμογελάει δίπλα στο μοντέλο του Sports Illustrated.



Η Λέιν αναδείχθηκε ρούκι της χρονιάς από το Sports Illustrated Rookie με την ίδια να έχει γεμίσει με σέξι φωτογραφίες τον λογαριασμό της στο Instagram.

Σύμφωνα με το προφίλ της, η Λέιν ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών, βίωσε την πίεση του χώρου αυτού και τελικά επέλεξε να γίνει holistic health coach.







Όταν δεν ποζάρει ως μοντέλο η Λέιν δηλώνει ότι απολαμβάνει εξωτερικές δραστηριότητες και extreme sports such όπως η αγωνιστική οδήγηση και η κολύμβηση.

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη σχέση του Τζέραρντ Μπάτλερ είχε διαρκέσει εννεά χρόνια και ήταν με την επενδύτρια στο real estate και σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, Μόργκαν Μπράουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία που ξεκίνησε από τα βόρεια και θα χτυπήσει και την Αττική

Έκλεψαν το γαλλικό «Εξκάλιμπερ» που βρισκόταν για 1.300 χρόνια καρφωμένο σε βράχο της πόλης Ροκαμαντούρ - Δείτε βίντεο

Από μπαλωθιά ο θάνατος του 32χρονου στο γλέντι για την κουρά στο Λασίθι - Ψάχνουν το όπλο της δολοφονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr