Μαρίνα Σάττι - Έφη Θώδη: Συμφιλιώθηκαν επί σκηνής μετά το «γατοξέρασμα» της λαϊκής για την ποπ τραγουδίστρια

Είπαν μαζί παραδοσιακά και έκαναν αγκαλιές στη συναυλία της 37χρονης στο Γκάζι - Δείτε βίντεο

Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της επιφύλασσαν μια έκπληξη στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου στην Τεχνόπολη.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά το ξέσπασμα της Έφης Θώδη εναντίον της 37χρονης τραγουδίστριας για το «Ζάρι» με τον οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, έκανε guest εμφάνιση στη συναυλία  της Σάττι και οι δυο τους συμφιλιώθηκαν πάνω στη σκηνή. Η Μαρίνα Σάττι υποδέχτηκε στη σκηνή τη λαϊκή τραγουδίστρια ξεσηκώνοντας το πλήθος.

Δείτε βίντεο



Αφού τραγούδησαν μαζί παραδοσιακά κομμάτια έκαναν μια αγκαλιά και η Μαρίνα Σάττι είπε στην καλεσμένη της: «Κυρία Έφη νομίζω ότι τα κανάλια θέλουν να σπείρουν τη διχόνι8α ανάμεσά μας, αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ γιατί είστε είδωλο».

«Μαρίνα Σάττι σ' αγαπώ» είπε σε ένα σημείο η Έφη Θώδη με την τραγουδίστρια να απαντά: «Είστε έμπνευση σε όλα και σας αγαπάμε πάρα πολύ».

Βίντεο από τη συνύπαρξή τους στη σκηνή, έχουν κατακλύσει τις τελευταίες ώρες το TikTok.




Tο ξέσπασμα της Έφης Θώδη για τη Μαρίνα Σάττι

Όταν πριν λίγο καιρό η Μαρίνα Σάττι είχε κάνει ένα σχόλιο για το τραγούδι «Γλύκα - Γλύκα», η Έφη Θώδη είχε ξεσπάσει με δηλώσεις της δημόσια, λέγοντας μάλιστα πως ήταν η πρώτη που έκανε το τραγούδι μεγάλη επιτυχία και στον κόσμο. «Θα το ήθελε πολύ να είναι σαν το Γλύκα – Γλύκα. Ο κόσμος έχει μυαλό και ξέρει πολύ καλά ποιανού είναι το τραγούδι» είπε.


Ο εκνευρισμός της κλιμακώθηκε εκτοξεύοντας τα βέλη της προς τη Μαρίνα Σάττι. «Εγώ δημιούργησα αυτά τα τραγούδια σε αυτό τον χώρο. Να το πάρουν χαμπάρι και η Σάττι και όλοι αυτοί που δουλεύουν χάρη σε εμένα. Δεν την ξέρει και κανένας, ούτε η μάνα της δεν την ξέρει… Πού πάει με αυτό το ρεζίλι το τραγούδι; Αυτό είναι ένα γατοξέρασμα, καθόλου δεν μου άρεσε».


Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το drone που κατέπεσε και πιθανόν προκάλεσε την πυρκαγιά - Δείτε βίντεο

Τζο Μπάιντεν: Σκέφτεται να αποσυρθεί από την κούρσα για τη προεδρία των ΗΠΑ, λένε οι New York Times

Αυγενάκης: «Εχω ασυλία», είπε στον αστυνομικό που κάλεσε ο 22χρονος υπάλληλος στο αεροδρόμιο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr