Ελένη Φουρέιρα: Στη ζωή μου δεν είμαι τόσο ψωνισμένη όσο δείχνω στη σκηνή

Ελένη Φουρέιρα: Στη ζωή μου δεν είμαι τόσο ψωνισμένη όσο δείχνω στη σκηνή

Τι είπε για τον γιο της και ποιος ήταν ο λόγος που δεν πήγε στην απονομή δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού

elenifoureira23
Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας για την καριέρα, τη ζωή της και τον γιο της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Ανάμεσα σε όσα είπε στο Κοσμοράδιο 95,1τόνισε ότι στην προσωπική της ζωή διαφέρει από την περσόνα που βλέπει ο κόσμος στη σκηνή. Ακόμη, αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στην απονομή δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού

Δείτε το βίντεο
Συνέντευξη: H Ελένη Φουρέιρα στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο


Κλείσιμο
Αρχικά, η τραγουδίστρια είπε για την έκθεση στη σκηνή και τη δημοσιότητα: «Είναι λίγο κοντά για τον τραγουδιστή και τον ηθοποιό. Δεν τα βάζω μαζί, είναι κάτι τελείως διαφορετικό το ένα και κάτι τελείως; διαφορετικό το άλλο αλλά είναι και τόσο κοινά. Νομίζω ότι και το να είσαι πάνω στη σκηνή είναι ένας ρόλος. Δεν είμαι δηλαδή εγώ στη ζωή μου τόσο ψωνισμένη όσο βγαίνω στη σκηνή, το λέω ειλικρινά. Νιώθω υπέρτατη όταν είμαι στη σκηνή, νιώθω ότι δεν με πιάνει τίποτα».

Για το παιδί της, η Ελένη Φουρέιρα σχολίασε: «Ήρεμη στην καθημερινότητα με ένα παιδί 16 μηνών δεν είμαι. Ο Ερμής με τρέχει, δε κοιμάμαι. Έχει αποφασίσει νομίζω να με φτάνει στα όρια. Αλλά, μαθαίνω και μεγαλώνω μαζί του. Ζω μαζί του τα πιο ωραία, έντονα και αληθινά συναισθήματα. Είναι ένα παιδί που έχει πολλή ενέργεια, έχει φοβερή αντίληψη, το βράδυ μας γλεντάει με τον μπαμπά του, αλλά χαίρομαι που έχει ένα παιδί με ενέργεια που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο».

Τέλος, αποκάλυψε ότι ο λόγος που δεν πήγε στην εκδήλωση απονομής δίσκου για τον Αργυρό ήταν ένα ατύχημα που είχε ο γιος της.

«Μεγαλώνω μαζί με τον γιο μου, μαθαίνω πράγματα άγνωστα που δεν ήξερα για μένα, το πόσο υπομονή μπορώ να έχω, το να με χτυπήσει κατά λάθος στο μάτι, το οποίο μου συνέβη πριν ένα μήνα. Ήμουν καλεσμένη κιόλας κάπου και δεν πήγα. Στου Κωνσταντίνου Αργυρού τον διαμαντένιο δίσκο. Μία μέρα πριν την απονομή με χτύπησε κατά λάθος ο γιος μου με το χέρι του, το μάτι μου έγινε τόσο. Ήταν φοβερή η στιγμή εκείνη, δεν αντέδρασα καθόλου, να αντιλαμβάνεσαι πώς μπορείς να διαχειριστείς μία κατάσταση τόσο σαν να μη συνέβη τίποτα, πριν από αυτό μπορεί να είχα πάθει και αμόκ. Έγινε και τον ευχαριστώ τον γιο μου, μαθαίνω πολλά πράγματα» είπε η Ελένη Φουρέιρα.



Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το drone που κατέπεσε και πιθανόν προκάλεσε την πυρκαγιά - Δείτε βίντεο

Τζο Μπάιντεν: Σκέφτεται να αποσυρθεί από την κούρσα για τη προεδρία των ΗΠΑ, λένε οι New York Times

Αυγενάκης: «Εχω ασυλία», είπε στον αστυνομικό που κάλεσε ο 22χρονος υπάλληλος στο αεροδρόμιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης