Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: Με έχει πληγώσει βαθιά με τη συμπεριφορά της

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: Με έχει πληγώσει βαθιά με τη συμπεριφορά της

Να είναι καλά, τη σέβομαι και τη συμπαθώ αλλά αυτό που κάνει δεν μου αρέσει, πρόσθεσε

arnaoutoglou_elenimenegaki
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε δημόσια το παράπονό του από την Ελένη Μενεγάκη, στη συνέντευξη που παραχώρησε για την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Όπως δήλωσε, είναι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας, η οποία σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του έχει πάει καλεσμένη σε εκπομπή του, μόνο μία φορά, πριν από 26 χρόνια.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2gkbwl1tkc9)


Κλείσιμο
Πιο αναλυτικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε ότι: «Με έχει στενοχωρήσει τόσο πολύ η Ελένη Μενεγάκη που δε θα ήθελα να με ρωτήσεις. Είμαι πολύ πληγωμένος από την Ελένη. Να είναι καλά, τη σέβομαι, τη συμπαθώ, έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραία στις εκπομπές… Είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της. Κι επειδή το έχω ξαναπεί και το έχει παίξει στην εκπομπή της, περίμενα ότι θα το άκουγε και θα έλεγε "ρε συ Γρηγόρη πότε να έρθω;". Δε γίνεται να έχω πάει στα πρωινά της εφτά φορές κι εκείνη να έχει έρθει μόνο μία φορά στη ζωή της στην ΕΡΤ3, ΤΟ 1998. Αυτό δε μου αρέσει που κάνει. Με στενοχωρεί».
μενεγακη


Στην πορεία, τόνισε: «Το ότι βγάζω τρεις εκπομπές την εβδομάδα, βγαίνουν περίπου 300 καλεσμένοι τον χρόνο, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο πράγμα είναι κάνοντας πρωταθλητισμό. Το 2Night έμεινε μόνο του τα μεσάνυχτα, εξαφανίστηκαν πάρα πολλοί».

Όταν ρωτήθηκε για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να μην είναι του χρόνου στην τηλεόραση, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε: «Με ιδιαίτερο σεβασμό στην Ελένη κι αν τη δω, θέλω να τη φιλήσω, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Της εύχομαι να περνάει όμορφα, έχει βρει τον παράδεισό της στην Άνδρο, εύχομαι να είναι ευτυχισμένη γιατί έχει ρίξει χιλιόμετρα δουλειάς, αγωνίας και άγχους. Της εύχομαι να ηρεμήσει και να είναι καλά».

201805051726030_8789_GRIGORIS_ARNAOYTOGLOY_04052018

«Eίχα αυτοκτονικές τάσεις»

Στην ίδια συνέντευξη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακάλεσε στη μνήμη του τη δύσκολη περίοδο που βίωσε, όταν προσπαθούσε  να χάσει κιλά και πήρε σκευάσματα που του προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα, σε σημείο να θέλει να αυτοκτονήσει.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια περνάω δύσκολα, λόγω και των κιλών. Πριν από λίγες μέρες αποσύρθηκε από τον ΕΟΦ αυτό το φάρμακο που έπαιρνα και στέλνω ένα εξώδικο για το τι συνέβη με αυτό το φάρμακο σε εμένα. Με το φάρμακο αυτό θα έκανα κακό σε πολλούς ανθρώπους, ήταν η πιο τραγική νύχτα της ζωής μου. Δεν ήξερα ότι μπορώ να πιαστώ από κάπου νομικά, γιατί στο φάρμακο αυτό αναγράφονταν όλες οι παρενέργειες. Μπήκα μέσα στο ραδιόφωνο και άρχισα να σπρώχνω κόσμο», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής επισήμανε: «Δεν μπορείς να φανταστείς τι πόνο έχει να κάνω αυτή την εκπομπή που περπατάω, ανεβαίνω και κατεβαίνω στα κατσάβραχα με αυτά τα κιλά. Στο δρόμο μού έχουν πει πολλές γελοιότητες “πώς έγινες έτσι;”, “είσαι σαν ελέφαντας”. Είχα αυτοκτονικές τάσεις όταν έπαιρνα το φάρμακο. Μου έχει αφήσει κουσούρι αυτή η ιστορία. Όποιος δεν έχει ζήσει το βάρος της παχυσαρκίας, γιατί εγώ είμαι παχύσαρκος, δεν ξέρει τι θα πει ταλαιπωρία».

Ειδήσεις σήμερα:

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το drone που κατέπεσε και πιθανόν προκάλεσε την πυρκαγιά - Δείτε βίντεο

Τζο Μπάιντεν: Σκέφτεται να αποσυρθεί από την κούρσα για τη προεδρία των ΗΠΑ, λένε οι New York Times

Αυγενάκης: «Εχω ασυλία», είπε στον αστυνομικό που κάλεσε ο 22χρονος υπάλληλος στο αεροδρόμιο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης