Δέσποινα Μοιραράκη: Πήρε εξιτήριο μετά το τροχαίο - Ήμουν πολύ κουρασμένη, έκλεισαν τα μάτια μου, δήλωσε

Δέσποινα Μοιραράκη: Πήρε εξιτήριο μετά το τροχαίο - Ήμουν πολύ κουρασμένη, έκλεισαν τα μάτια μου, δήλωσε

Έχω πάθει σοκ και το κεφάλι μου πονάει, τόνισε η παρουσιάστρια που λιποθύμησε πάνω στο τιμόνι και τράκαρε

miraraki-xr
Η Δέσποινα Μοιραράκη βγήκε από το νοσοκομείο μετά το τροχαίο που είχε το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιουλίου και εθεάθη να πηγαίνει προς το στούντιο της εκπομπής που παρουσιάζει, «Cash or Trash».

Εκεί την περίμενε ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα» για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις από την παρουσιάστρια. Αφού ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της, η Δέσποινα Μοιραράκη εξήγησε, ότι έκλεισαν τα μάτια της ενώ οδηγούσε, επειδή ήταν πολύ κουρασμένη.

Δείτε το βίντεο
Οι πρώτες δηλώσεις της Μοιραράκη μετά το τροχαίο: Ήμουν πολύ κουρασμένη, έκλεισαν τα μάτια μου
 

Κλείσιμο
Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Σας ευχαριστώ όλους! Την αγάπη του κόσμου, τους φίλους και την οικογένεια μου. Είμαι καλά όσο μπορώ. Είμαι ταλαιπωρημένη. Βγαίνοντας από αυτή την πόρτα ήταν το αυτοκίνητο του. Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, φαίνεται έκλεισαν τα μάτια μου δεν ξέρω πως συνέβη και αν δεν ήταν το αυτοκίνητο και οι μηχανές παρκαρισμένα, δεν ξέρω τι θα γινόταν. Τρόμαξα πολύ.  Έχω πάθει ένα σοκ. Το κεφάλι μου πονάει έχω και κάτι καρούμπαλα γι' αυτό φοράω καπέλο. Το θέμα μου όμως είναι ότι έχω στεναχωρηθεί είναι ότι σήμερα είναι το τελευταίο γύρισμα. Είναι 60 άτομα εδώ είναι και οι πωλητές. Αυτό είναι που με άγχωσε. Τις τελευταίες ημέρες είμαι πολύ πιεσμένη από δουλειές. Δεν είμαι μόνο παρουσιάστρια είμαι και επιχειρηματίας. Δεν μπορούσα σήμερα να το αφήσω, θα με βοηθήσουν θα είμαι καθιστή. Δεν μπορούσα είναι τελευταία ημέρα και είναι πολύ σημαντικό για όλη την παραγωγή. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή ξεκούραση».

Το τροχαίο ατύχημα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day»,  το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιουλίου, η Δέσποινα Μοιραράκη φεύγοντας από το τελευταίο γύρισμα του «Cash or Trash» είχε ένα τροχαίο με το αυτοκίνητό της. Η δημοσιογράφος επικοινώνησε με την παρουσιάστρια και επιχειρηματία, η οποία της είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένη από τα γυρίσματα της σεζόν, αλλά και τις λοιπές επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2gjbb2tq97l)

Η Δέσποινα Μοιραράκη ανέφερε στην Τίνα Μεσσαροπούλου πως φεύγοντας από το πλατό, ζαλίστηκε ενώ οδηγούσε, έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε είχε χτυπήσει ένα αυτοκίνητο και κάποια μηχανάκια που ήταν στο σημείο, χωρίς – ευτυχώς – να υπάρχουν άλλοι τραυματίες.




Ειδήσεις σήμερα:

Εργαζόμενοι της Αυγής στον Κασσελάκη on camera: Μας έκλεισες χωρίς να συζητήσουμε - Mea culpa, τους είπε

Κακοκαιρία εξπρές σήμερα, έντονα φαινόμενα από το μεσημέρι και στην Αττική


«Ήταν εκτός εαυτού, με εξύβρισε και με απείλησε»  λέει ο υπάλληλος του αεροδρομίου στη μήνυση κατά του Αυγενάκη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης