Power of Love: Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα από τη γυναίκα, είπε παίκτης

Μην ξεχνάτε ότι μια γυναίκα ποτέ, μα ποτέ, δεν μπορεί να κάνει σεξ με έναν άνδρα χωρίς συναίσθημα, υποστήριξε ο Νίκος Πελετιέ

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Power of Love», οι απόψεις του Νίκου Πελετιέ για το θέμα της απιστίας συζητήθηκαν με τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι.

Ο 27χρονος Κύπριος υποστήριξε ότι η απιστία διαφέρει από τον άντρα στη γυναίκα και ότι η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει σεξ με έναν άνδρα εάν δεν έχει συναισθήματα για αυτόν.

Ειδικότερα, ο Νίκος Πελετιέ δήλωσε: «Δεν σας διευκρίνισα ποτέ τον ορισμό της "απιστίας". Ο ορισμός της "απιστίας" είναι διατυπωμένος λανθασμένα στο λεξικό και όποιος τον έγραψε θέλει μαθήματα. Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα και διαφορετική για την γυναίκα».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, διευκρίνισε πάνω στην άποψή του: «Για παράδειγμα, όταν μια γυναίκα ανταλλάξει κάποιου είδους ερωτικά μηνύματα με έναν άλλον άνδρα, απιστία! Ένας άνδρας όμως, εάν βρίσκεται σε μια σχέση με μια γυναίκα και προσφέρει όσα χρειάζεται αυτή η γυναίκα, εάν της προσφέρει όλο τον κόσμο και επιλέξει ο ίδιος να έχει και μια δεύτερη ή τρίτη ή τέταρτη γυναίκα στη ζωή του, μπορεί ευχαρίστως να καθίσει με την γυναίκα του, την βασική. Δεν είναι απιστία επειδή υπάρχει ειλικρίνεια. Θα μιλήσει δηλαδή με την γυναίκα του για αυτό το θέμα και θα της εξηγήσει ότι αυτήν αγαπάει, απλώς...».

Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, ωστόσο, εξέφρασαν τη διαφωνία τους με τον Νίκο Πελετιέ, ο οποίος στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι μια γυναίκα δεν μπορεί να εμπλακεί σε ερωτική σχέση εάν δεν νιώθει συναισθήματα για τον άνδρα.

«Μην ξεχνάτε ότι μια γυναίκα ποτέ μα ποτέ, μα ποτέ, δεν μπορεί να το κάνει με έναν άνδρα χωρίς συναίσθημα. Εάν αυτή η γυναίκα το κάνει με έναν άνδρα χωρίς συναίσθημα σημαίνει ότι πραγματικά η ψυχή της καταστράφηκε», σχολίασε ο παίκτης.

Και συνέχισε: «Η γυναίκα αν τα καταφέρει και το κάνει μαζί σου, χωρίς να νιώσει τίποτα για εσένα, τότε αυτή η γυναίκα στην πορεία της ζωής της θα έχει διαλύσει τη γυναικεία της φύση».

«Αυτές οι γυναίκες θα καταλήξουν στη μοναξιά», είπε στο τέλος ο Νίκος Πελετιές.


Ειδήσεις σήμερα:

Εργαζόμενοι της Αυγής στον Κασσελάκη on camera: Μας έκλεισες χωρίς να συζητήσουμε - Mea culpa, τους είπε

Κακοκαιρία εξπρές σήμερα, έντονα φαινόμενα από το μεσημέρι και στην Αττική


«Ήταν εκτός εαυτού, με εξύβρισε και με απείλησε»  λέει ο υπάλληλος του αεροδρομίου στη μήνυση κατά του Αυγενάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr