Τζεφ Μπέζος - Λόρεν Σάντσεζ: Μετά την Ελλάδα, κάνουν διακοπές στη Σαρδηνία

Τζεφ Μπέζος - Λόρεν Σάντσεζ: Μετά την Ελλάδα, κάνουν διακοπές στη Σαρδηνία

Ταξίδεψαν στο νησί για να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας γνωστού ιταλικού οίκου

tzef-mpezos_2
Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Μεσόγειο, με την επόμενη στάση τους να είναι η Σαρδηνία.

Μετά τις διακοπές του ζευγαριού στα ελληνικά νησιά, βρέθηκαν στο κοσμοπολίτικο νησί για να παρακολουθήσουν την επίδειξη μόδας του ιταλικού οίκου, Dolce & Gabbana.


Κλείσιμο
Εκεί πήρε μέρος και ο γιος της Σάντσεζ, Νίκο Γκονζάλεζ, του οποίου την επιμέλεια μοιράζεται με τον πρώην της, Τόνι. Ο γιος της περπάτησε στην πασαρέλα, στον αρχαιολογικό χώρο Nora στο Κάλιαρι.


Περήφανη η μητέρα του δεν μπορούσε να συγκρατήσει το χαμόγελό της, βλέποντας τον γιο της να κάνει τα βήματά του στον χώρο του μόντελινγκ.
lorenb
Η Λόρεν Σάντσεζ εμφανίστηκε φορώντας μια μαύρη τουαλέτα με διαφάνειες, ενώ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, τόσο με τον αγαπημένο της, όσο και με την σύζυγο του πρώην συντρόφου της, Oκτόμπερ.


λορεν
Τον περασμένο μήνα ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ βρέθηκαν στη Μύκονο για διακοπές. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ιδρυτής της Amazon και η αρραβωνιαστικιά του επισκέφτηκαν το νησί με το γιοτ τους, όπου απόλαυσαν μερικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σήμερα, ο Μπέζος και η Σάντσεζ φαίνονται σε βραδινή βόλτα τους στα Ματογιάννια χαμογελαστοί και χαρούμενοι και χαιρετούσαν τον κόσμο. Επίσης, σε άλλα στιγμιότυπα το ζευγάρι φάνηκε να κατευθύνεται προς το σούπερ γιοτ του.

Δείτε τις φωτογραφίες
5589_LAUREN_SANCHEZ_JEFF_BEZOS_1562024__1_
5597_LAUREN_SANCHEZ_JEFF_BEZOS_1562024
5630_LAUREN_SANCHEZ_JEFF_BEZOS_1562024
5586_LAUREN_SANCHEZ_JEFF_BEZOS_1562024
5594_LAUREN_SANCHEZ_JEFF_BEZOS_1562024
5624_LAUREN_SANCHEZ_JEFF_BEZOS_1562024

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας δεν πέρασε μόνο από τη Μύκονο, αφού είχε βρεθεί και στην Ψέριμο όπου καταγράφηκε με την αρραβωνιαστικιά του να περπατά στις παραλίες του νησιού.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», φαίνεται ο Μπέζος και η Σάντσεζ να περπατούν αγκαλιά στην παραλία, ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόντουσαν και οι σωματοφύλακές τους.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d28w8qu6bkkp)

O Τζεφ Μπέζος και η παρουσιάστρια ειδήσεων Λόρεν Σάντσεζ, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το 2019, όταν ο δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε το διαζύγιό του από την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Μακένζι. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Μάιο του 2023. H 53χρονη Σάντσεζ είχε δηλώσει πως όταν της έδωσε το δαχτυλίδι, η τιμή του οποίου ξεπερνούσε τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια, κόντεψε να λιποθυμήσει

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: «Ήταν σαν αδέρφια» - Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη

Βρετανικές εκλογές - Politico: Οι υποσχέσεις του Brexit δεν εφαρμόστηκαν ποτέ, τι θα κάνουν οι Εργατικοί

Φρίκη στην Ιταλία: Δολοφόνησε τον αδελφό του, τον αποκεφάλισε και πέταξε το κεφάλι από το μπαλκόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης