Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Το ενδιαφέρον στη δουλειά μας είναι αυτή η ανασφάλεια που σε κρατάει ζωντανό

Κάποιες φορές είσαι αναγκασμένος να κάνεις δουλειές που δεν τρελαίνεσαι, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για τις δουλειές που της έχουν προταθεί, την οικογενειακή της ζωή, αλλά και το πέρασμα του χρόνου.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, αναφέρθηκε στο επάγγελμά της. «Το ενδιαφέρον στη δουλειά μας είναι αυτή η ανασφάλεια που σε κρατάει ζωντανό. Κάποιες φορές είσαι αναγκασμένος να κάνεις δουλειές που δεν τρελαίνεσαι, αλλά πάντα έλεγα σχετικά εύκολα "όχι" σε δουλειές. Όλα αυτά τα χρόνια, τα έχω πάει καλά με τη δημοσιότητα, αλλά σε σχέση με εμένα πάντα, όχι με τη δημοσιότητα», είπε χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση της με τη δημοσιότητα. «Με τους κολλητούς μου δεν είμαι ο ίδιος άνθρωπος που είμαι στα ΜΜΕ. Οφείλεις να κρατάς μια απόσταση. Με τα social memdia, τα πάω χάλια. Προσπαθώ, αλλά δεν είμαι καθόλου καλή», σημείωσε.

Όσο για την οικογένειά της, είπε: «Δεν είχα κάποιους στόχους στο μυαλό μου, πριν κάνω οικογένεια, οπότε δεν πήγε κάτι πίσω. Είμαι φροντιστική με τα παιδιά μου. Ο Φάνης δεν είναι παιδί μου, έχουμε άλλου είδους σχέση. Τώρα πια που έχουν μεγαλώσει τα παιδιά, κάνω πράγματα για μένα στην καθημερινότητά μου».

Τέλος, αναφέρθηκε στο πέρασμα του χρόνου. «Με το πέρασμα των χρόνων, με ενδιαφέρει τι θα "πετάξω" από τη ζωή μου. Αφαιρώ αγωνίες, ανασφάλειες, ακόμα και αντικείμενα», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: «Ήταν σαν αδέρφια» - Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη

Βρετανικές εκλογές - Politico: Οι υποσχέσεις του Brexit δεν εφαρμόστηκαν ποτέ, τι θα κάνουν οι Εργατικοί

Φρίκη στην Ιταλία: Δολοφόνησε τον αδελφό του, τον αποκεφάλισε και πέταξε το κεφάλι από το μπαλκόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr