Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Είμαι ελεύθερη και έτσι θα παραμείνω

Οι δηλώσεις της μετά τα δημοσιεύματα ότι έχει βρει νέα σχέση

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε σε πρόσφατες δηλώσεις της, για την προσωπική της ζωή, αλλά και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί.

Η instagrammer διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να έχει βρει σύντροφο και τόνισε ότι απολαμβάνει την ελευθερία της, την οποία σκοπεύει να χαρεί αυτό το διάστημα. Όπως ξεκαθάρισε στο περιοδικό OK!: «Είμαι ελεύθερη και θα παραμείνω σε αυτό το mood».



Τις προάλλες, η instagrammer αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της, Στάθη Σχίζα και απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει επανασύνδεση ανάμεσά τους. Όπως είπε στο «Γεια σου» για τον πρώην παίκτη του Survivor: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Στάθη. Όταν τον δω, θα μιλήσουμε. Αν ραγίσει το γυαλί, στο τέλος σπάει ολοκληρωτικά».

Το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής της
Όσον αφορά το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί, είπε στο ΟΚ, μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, ότι επιλέγει να προπονείται τέσσερις φορές την εβδομάδα με βάρη για γράμμωση. «Τον χειμώνα τρώω ότι θέλω. Όμως μετά το Πάσχα πάντα προσέχω περισσότερο τη διατροφή μου. Φροντίζω να μην ξεπερνάω τις 1.500 θερμίδες την ημέρα, καταναλώνοντας κυρίως πρωτεΐνες και λιγότερο υδατάνθρακες. Αυτό τον καιρό ζυγίζω 56 κιλά» περιέγραψε, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.


Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη για τους Εργατικούς στη Βρετανία, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Επιβεβαιώνεται το exit poll που έδινε 405 έδρες στον Στάρμερ

Τραγωδία στην Πάρο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr