Γιώργος Χρυσοστόμου: Έχω αισθανθεί πολλές φορές μοναξιά και ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς

Που τελικά δεν ισχύει, αλλά υπήρξαν κάποιες στιγμές πολύ κομβικές μέχρι τώρα στα 44 μου, πρόσθεσε

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου σχολίασε τις στιγμές της καθημερινότητάς του, που έχει αισθανθεί μοναξιά, παρόλο που τελικά οι δικοί του άνθρωποι είναι εκεί να τον στηρίξουν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο «Happy Day» ο ηθοποιός είπε: «Πολλές φορές αισθάνομαι ότι είμαι μόνος σε αυτή τη ζωή, που στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Καμιά φορά αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές, κι όμως εκεί είναι ο κόσμος. Είναι όμως κάποιες στιγμές κομβικές μέχρι τώρα στα 44 μου που αισθάνθηκα πραγματικά ότι έχει λίγο μοναξιά».

Δείτε το βίντεο

Ερωτηθείς σχετικά με το αν το άγχος τον επηρεάζει στην καθημερινότητά του, ο Γιώργος Χρυσοστόμου ανέφερε: «Άγχος έχω όλη μέρα. Ξυπνάω το πρωί και αναστενάζω. Καμιά φορά το άγχος μου γίνεται δημιουργικό και άλλες φορές μπορεί να με νικήσει λίγο και να απογοητευτώ. Σε σοβαρά ζητήματα λειτουργώ με μεγάλη ψυχραιμία και σε κάτι μικρό μπορεί να αποσυντονιστώ τελείως».

Ακόμη, ο ηθοποιός μίλησε για την αλλαγή στη ρουτίνα του, με την απόφασή του να εντάξει τη γυμναστική στη ζωή του.

«Τον τελευταίο 1.5 χρόνο προσέχω αρκετά, έχω βάλει τη γυμναστική στη ζωή μου. Δε μου αρέσει αλλά κρατάω την πειθαρχία. Δε σηκώνομαι με χαρά να πάω στο γυμναστήριο, όποιος το πει αυτό λέει ψέματα» αποκάλυψε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Τέλος, για την προσωπική του ζωή ο Γιώργος Χρυσοστόμου ανέφερε: «Έχω κόκκινες γραμμές στην επιλογή συντρόφου, αλλά είναι θέμα ηλικίας, όχι χαρακτήρα. Είμαι πλέον σε μια φάση που αν δεν έτσι τα πράγματα όπως θα μου γεμίσουν τη μπαταρία, καλύτερα μόνος μου. Θα δω 3-4 πράγματα που θα τα μετρήσω πάρα πολύ. Ένα από αυτά είναι η ανταλλαγή ενέργειας, σε φροντίζω, με φροντίζεις. Πιστεύω ότι υπάρχει ο σύντροφος που θα κουμπώσει μαζί σου αλλά είναι δύσκολο να τον βρεις. Δε θα απαντήσω αν έχω βρει αυτή τη σύντροφο».



Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί στη Βρετανία, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Ο Στάρμερ πάει για 405 από τις 650 έδρες

Τραγωδία στην Πάρο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr