Τζένα Κόλμαν: Πρωταγωνιστεί σε μίνι αστυνομική σειρά του BBC για τη σεξουαλική ηθική

Το «Jetty» θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου

Η Τζένα Κόλμαν επιστρέφει τηλεοπτικά με την αστυνομική σειρά, «The Jetty», που θα αρχίσει να προβάλλεται στο BBC από τις 15 Ιουλίου.

Πρόκειται για μία μίνι παραγωγή τεσσάρων επεισοδίων που εξετάζει τη σεξουαλική ηθική, την ηλικία συναίνεσης, τη χειραγώγηση, την ταυτότητα και τη μνήμη.

Πρωταγωνιστεί η πρώην ηθοποιός του «Doctor Who», Κόλμαν και υποδύεται μια ντετέκτιβ που ερευνά μια υπόθεση που απειλεί να ξετυλίξει τα νήματα του παρελθόντος της. «Μετά από μια πυρκαγιά που καταστρέφει ιδιοκτησία σε μια πόλη δίπλα στη λίμνη στο Lancashire της Αγγλίας, η Manning πρέπει να καταλάβει πώς αυτή συνδέεται με έναν δημοσιογράφο podcast που ερευνά μια υπόθεση εξαφάνισης και μια παράνομη σχέση μεταξύ ενός άνδρα στα είκοσί του και δύο ανήλικων κοριτσιών» αναφέρεται στην επίσημη πλοκή.

Συμπρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι 'Αρτσι Ρενό (Archie Renaux), Ντέιβιντ Ατζάλα (David Ajala), Τομ Γκλιν-Κάρνεϊ (Tom Glynn-Carney) και Μάθιου ΜακΝάλτι (Matthew McNulty).

Το σενάριο του «The Jetty» υπογράφει η δημιουργός της σειράς Κατ Τζόουνς (Cat Jones), σε σκηνοθεσία Μαριάλι Ρίβας (Marialy Rivas) ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η Firebird Pictures. Η νέα σειρά μυστηρίου θα κάνει πρεμιέρα στο BBC iPlayer και στο BBC Οne στις 15 Ιουλίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη για τους Εργατικούς στη Βρετανία, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Επιβεβαιώνεται το exit poll που έδινε 405 έδρες στον Στάρμερ

Τραγωδία στην Πάρο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr