Mάθιου Πέρι: Μια διάσημη γυναίκα φέρεται να συνδέεται με τον θάνατό του

Mάθιου Πέρι: Μια διάσημη γυναίκα φέρεται να συνδέεται με τον θάνατό του

Είναι η δεύτερη γνωστή γυναίκα, έπειτα από την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ, που ερευνάται από την αστυνομία σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του ηθοποιού

perry__1_
Μια δεύτερη διάσημη γυναίκα συνδέθηκε με την έρευνα για τον θάνατο του Mάθιου Πέρι από ναρκωτικά, σύμφωνα με μια αναφορά που μιλάει για τον κοινό τους εθισμό.

Η ανώνυμη γυναίκα είναι η δεύτερη που συνδέεται με τον θάνατο του Πέρι μετά την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ.

Η έρευνα της αστυνομίας του Λος Άντζελες για τη θανατηφόρα υπερβολική δόση κεταμίνης του Πέρι αποκάλυψε την εμπλοκή μιας άλλης φίλης, δηλώνει το InTouch.
Κλείσιμο
Η ανώνυμη μέχρι στιγμής γυναίκα φέρεται να ισχυριζόταν ότι ήταν νηφάλια, αλλά ήταν ένα «κινούμενο φαρμακείο», σύμφωνα με μια πηγή. Επίσης, φέρεται να έχουν προκύψει φωτογραφικά στοιχεία που δείχνουν τη γυναίκα μαζί με τον Πέρι στο γραφείο ενός γιατρού που του συνταγογραφούσε στον ηθοποιό κεταμίνη. Οι δυο τους παρέπεμπαν ο ένας τον άλλον στους αντίστοιχους γιατρούς τους προκειμένου να προμηθευτούν το φάρμακο και συχνά εκμυστηρεύονταν ο ένας στον άλλον τις μάχες τους για τον εθισμό, υποστήριξε η πηγή.

«Αν οι ομοσπονδιακοί είχαν το κινητό ενός από τους δύο - ειδικά [της δεύτερης διάσημης], επειδή δεν σβήνει τα μηνύματά της - πιθανότατα θα έβρισκαν συνομιλίες σχετικά με το ναρκωτικό, του τύπου "πώς μπορώ να πάρω επιπλέον;". Αυτό δεν θα φανεί καλό για τη διάσημη γυναίκα», δήλωσε η πηγή.

Ο Πέρι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023. Πέθανε σε ηλικία 54 ετών από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης» και από πνιγμό, όπως αποκάλυψε η νεκροψία του - με τον ηθοποιό να έχει στον οργανισμό του παρόμοιες ποσότητες κεταμίνης όπως ένας νοσοκομειακός ασθενής υπό γενική αναισθησία.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει ανοιχτά ότι λάμβανε κεταμίνη ως θεραπεία για την κατάθλιψη. Αλλά η τελευταία συνεδρία έγινε μιάμιση εβδομάδα πριν πεθάνει και η κεταμίνη παραμένει στον οργανισμό του ανθρώπου μόνο για τρεις με τέσσερις ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν οδήγησε άμεσα στον θάνατό του. Ξεκίνησε ποινική έρευνα για να διαπιστωθεί πώς ο σταρ θα μπορούσε να έχει προμηθευτεί το φάρμακο.
Αργότερα προέκυψε ότι η Μιούλερ είχε ανακριθεί «πολλές φορές» από την αστυνομία του Λος Άντζελες, αφού αυτή και ο Πέρι φέρεται να συνδέθηκαν κατά τη διάρκεια των διαμονών τους στην αποτοξίνωση. Δεν έχει συλληφθεί, με πηγές να λένε στο InTouch ότι συνεργάστηκε με τις αρχές.

Η 46χρονη Μιούλερ είχε διάφορα προβλήματα με την κατάχρηση ουσιών ανά τα χρόνια. Τον Ιούλιο του 2011, υποβλήθηκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Δύο χρόνια αργότερα, τα παιδιά της απομακρύνθηκαν από το σπίτι της λόγω υποψίας ότι κάνει χρήση ναρκωτικών. Η Μιούλερ μπήκε ξανά σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης εκείνη την περίοδο.

Η είδηση ήρθε μετά από μια ξεχωριστή αναφορά που ανέφερε ότι οι αρχές θα μπορούσαν να απαγγείλουν κατηγορίες σε «πολλά άτομα» σε σχέση με τον θάνατο του ηθοποιού.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί στη Βρετανία, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Ο Στάρμερ πάει για 405 από τις 650 έδρες

Τραγωδία στην Πάρο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης