Ετεοκλής Παύλου: Έναν μήνα ήμουν σε κώμα και τα ρούχα μου ήταν σε μια σακούλα

Ετεοκλής Παύλου: Έναν μήνα ήμουν σε κώμα και τα ρούχα μου ήταν σε μια σακούλα

Να μη δεχτεί ποτέ κανείς, επειδή αντιμετωπίζει μια αναπηρία ή ένα πρόβλημα ή μια δυσκολία, να το βάλει κάτω, δήλωσε σχετικά με το ατύχημά του 

paulou_12
Ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα του φινάλε του «Breakfast@Star», το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου.

Με αφορμή το νέο τραγούδι της Ελένης Χατζίδου, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το τροχαίο ατύχημά του, από το οποίο έχασε ένα πόδι, ο παρουσιαστής προχώρησε σε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Συγκεκριμένα, είπε: «Το ότι κατάφερατε να αποτυπώσετε καρέ-καρέ και να κάνετε εικόνα και να μείνει μια παρακαταθήκη για μένα, που θέλω να το ακούω και συγκινούμαι όταν το ακούω και εγώ και όλη μου η οικογένεια που το βιώσαμε, το τι ζήσαμε, με ένα μήνυμα αισιοδοξίας και με το τι θέλω να πετύχω και με τους στόχους που έχω και ακριβώς το πώς νιώθω, ότι όσα και αν μου έχουν συμβεί, εγώ κοιτάω το αύριο και το επόμενο βήμα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2hf5kmy9wr5)
Κλείσιμο

«Το ότι αυτό υπάρχει σε τραγούδι είναι ότι καλύτερο μου έχεις κάνει», ανέφερε γυρνώντας προς το μέρος της συζύγου του.

Αφού έπαιξε ένα απόσπασμα από το τραγούδι, ο Ετεοκλής Παύλου εξομολογήθηκε: «Για μένα είναι πάρα πολύ συγκινητικό. Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μας οικογενειακώς. Όλοι οι στίχοι είναι η πραγματική μου ιστορία, είναι όσα συνέβησαν, ο ένας μήνας που ήμουν σε κώμα, το πώς ξύπνησα, τα ρούχα μου που ήταν σε μια σακούλα, η πιο δυνατή στιγμή στη ζωή μου με τόσες εικόνες, με τόσες στιγμές. Όμως, το τραγούδι αυτό βγαίνει με ένα σκοπό, να κοιτάξουν όλοι την επόμενη μέρα, να τολμήσουν και να κάνουν το επόμενο βήμα. Να μη δεχτεί ποτέ κανείς επειδή έχει συμβεί κάτι, επειδή αντιμετωπίζει μια αναπηρία ή επειδή αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα ή μια δυσκολία, να μη το βάζουν κάτω και να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους κρίνει και να τους βάζουν μια ταμπέλα με αφορμή κάτι που έχουν ζήσει. Να προσπαθούν γιατί το αύριο έχει σημασία και η ζωή τρέχει, και πρέπει να τρέχουμε μαζί της, κι αν όχι να τρέχουμε, να περπατάμε, κι αν όχι να περπατάμε, να μπουσουλάμε, να προχωράμε έχει σημασία».

Με τη σειρά της, η Ελένη Χατζίδου σημείωσε συγκινημένη: «Ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο έβαλα να ακούσει το τραγούδι, ήταν η μαμά του. Άρχισε να κλαίει με λυγμούς, Δεν μπόρεσε να το ακούσει με τη μια όλο… Το θέμα είναι ότι είμαστε εδώ, το τώρα έχει σημασία. Να δει όλος ο κόσμος το τι έχεις καταφέρει, τι έχεις δημιουργήσει».

Στη συνέχεια, αποχαιρέτησαν το κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2hgqk6mtlnl)

Ειδήσεις σήμερα:

Κυβέρνηση μετά από 14 χρόνια οι Εργατικοί στη Βρετανία, καταποντίζονται οι Συντηρητικοί - Ο Στάρμερ πάει για 405 από τις 650 έδρες

Τραγωδία στην Πάρο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ που θα γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας - Η πορεία του μέχρι τη Ντάουνινγκ Στριτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης