Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο - Δείτε φωτογραφίες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο - Δείτε φωτογραφίες

Η παρουσιάστρια πόζαρε ευτυχισμένη με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον δεύτερο γιο τους

SPIROPOULOU-EXITIRIO
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχτηκε πριν μερικές ημέρες μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, το δεύτερο παιδί τους.

Η παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας και το μεσημέρι της Παρασκευής, πήρε εξιτήριο.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που έχει αποκτήσει έναν ακόμα γιο, τον Βλάσση, τον Ιανουάριο του 2023, δεν σταμάτησε να χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό, κρατώντας το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Δείτε φωτογραφίες

spiropoulou__2_
spiropoulou__3_
spiropoulou__1_
Κλείσιμο

Σε παλαιότερες δηλώσεις της στην εκπομπή «Happy Day», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είχε δηλώσει: «Είμαι έτοιμη για το μαιευτήριο. Δεν έχω άγχος. Αγωνία και ανυπομονησία έχω. Ο γιος μου ξέρει ότι μέσα στην κοιλίτσα είναι μωρό, τη φιλάει, τη χαϊδεύει, αλλά μέχρι εκεί, δε ξέρω τι περιμένει γιατί είναι μωράκι κι αυτός, είναι ούτε 17 μηνών. Το φύλο του μωρού είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη αυτή τη φορά, μέχρι το τέλος».

Σε άλλες δηλώσεις της στο Mega Καλημέρα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε δηλώσει ότι αυτή η εγκυμοσύνη ήταν διαφορετική από την πρώτη. Για την περίοδο που διένυε, η παρουσιάστρια σχολίασε πιο συγκεκριμένα: «Είναι τελείως διαφορετική αυτή η εγκυμοσύνη, γιατί έχω και ένα μωρό πολύ μικρό. Ο γιος μου δεν είναι ούτε 15 μηνών, περπατάει, εξερευνά τον κόσμο».

Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Καλοκαίρι και πάλι από αύριο - Έρχονται 40άρια από την ερχόμενη Δευτέρα στα δυτικά


Δεν ήταν 50.000 ευρώ οι φορολογικές δηλώσεις του Ρέμου, λέει ο δικηγόρος του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης