Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία εκπομπή της: Να ξέρετε ότι είμαι καλά και να μη νομίζετε κάτι άλλο

Το πιο βασικό είναι να ξέρεις πού βρίσκεσαι, τι έχεις συμφωνήσει και να υπάρχει σεβασμός, πρόσθεσε

Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής της, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, έκανε είσοδο με καλεσμένη την Έλλη Κοκκίνου που τραγούδησε ένα καλοκαιρινό κομμάτι.

Αφού η καλεσμένη της ολοκλήρωσε το τραγούδι, η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε το τηλεοπτικό για τελευταία φορά μέσα από το «Ελένη» που όπως έχει ανακοινωθεί, δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι είναι καλά και κάλεσε τους τηλεθεατές να μην πιστεύουν κάτι διαφορετικό.

Δείτε το βίντεο

«Καλωσήρθατε στην τελευταία μας εκπομπή στη φετινή υπέροχη σεζόν, που ομολογώ ότι κύλησε πιο εύκολα από τις προηγούμενες δύο» ανέφερε αρχικά.

Στην πορεία τόνισε: «Η διάθεσή μου σήμερα -αυτό είναι που θέλω να σας πω- είναι ότι με πλημμυρίζει μια χαρά που φτάσαμε στο τέλος όμορφα, που μπαίνει το καλοκαιράκι υπέροχα, η καρδιά μου πεταρίζει από χαρά, γιατί η καθημερινότητα μέσα στις δουλειές μπορεί να έχει δυσκολίες και προβλήματα. Αλλά το πιο βασικό είναι, να ξέρεις πού, τι έχεις συμφωνήσει και να υπάρχει σεβασμός. Αφού υπάρχουν όλα αυτά, αυτά που θέλω είναι να κάνουμε ένα μίνι καλοκαιρινό παρτάκι».

Απευθυνόμενη στους συνεργάτες της, συνέχισε να λέει: «Θέλω να σας χαιρετήσω και να σας δώσω τις ευχές που για τη συνέχειά σας, σε καθημερινά ή μη προγράμματα, ό,τι κάνει κέφι στον καθένα. Να κλείσουμε με χαμόγελα και με μια νότα χαράς και θετικής ενέργειας που είναι πάντα αυτό που ήθελα να δώσω σε εσάς.

Τέλος, πριν συνεχίσει την εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Να ξέρετε ότι είμαι καλά και να μην νομίζετε κάτι άλλο. Είμαι υπέροχα, νιώθω φανταστικά και χαίρομαι που σήμερα είμαστε όλοι μαζί εδώ».




Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Καλοκαίρι και πάλι από αύριο - Έρχονται 40άρια από την ερχόμενη Δευτέρα στα δυτικά


Δεν ήταν 50.000 ευρώ οι φορολογικές δηλώσεις του Ρέμου, λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr