Ιλάειρα Ζήση: Αιφνιδίασε τις εργαζόμενες στο μαιευτήριο που θα γεννήσει με την εμφάνισή της - Δείτε βίντεο

Ιλάειρα Ζήση: Αιφνιδίασε τις εργαζόμενες στο μαιευτήριο που θα γεννήσει με την εμφάνισή της - Δείτε βίντεο

Θα πάθουν σοκ που θα σε δουν έτσι, της είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πριν μπουν στην κλινική

ilaeira-sizi-xr
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και λίγο πριν η σύζυγος του Κύπριου πρώην παίκτη ριάλιτι γεννήσει, πήγαν στο μαιευτήριο για έναν τελευταίο ιατρικό έλεγχο.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέβασε ένα story στο Instagram, στο οποίο κατέγραψε τη σύζυγό του με μια μπλε τουαλέτα και αστραφτερή στέκα στα μαλλιά, ανήμερα των γενεθλίων της, να μπαίνει στην κλινική που θα γεννήσει.

«Ήρθαμε στην κλινική που θα γεννήσουμε θα πάθουν σοκ οι μαίες πάμε μέσα να δούμε αντιδράσεις» ακούγεται να λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην Ιλάειρα Ζήση.

Δείτε το βίντεο
Η Ιλάειρα Ζήση πήγε στο μαιευτήριο με μπλε τουαλέτα
Κλείσιμο

Όταν μπήκαν στην κλινική, η εμφάνιση της Ιλάειρας Ζήση αιφνιδίασε τις εργαζόμενες, που την είδαν. Στη συνέχεια του ίδιου story, ο Μαυρικίου απαθανάτισε την ετοιμόγεννη σύζυγό του να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, την ώρα που ο γιατρός της κάνει έλεγχο. 

Ο ερχομός του παιδιού τους έρχεται λίγο καιρό μετά τη λήξη της δικαστικής διαμάχης του Κύπριου με τη Super Κική, την οποία ο Μαυρικίου κατηγόρησε, για ένα χιουμοριστικό βίντεο, που είχε αναρτήσει στο TikTok της και αφορούσε τον ίδιο και τη γυναίκα του.  Η δίκη έληξε υπέρ της instagrammer και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εξέφρασε δημόσια την πικρία του. Ωστόσο, η Κική Λιτσάκη συμφώνησε να κατεβάσει το βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Καλοκαίρι και πάλι από αύριο - Έρχονται 40άρια από την ερχόμενη Δευτέρα στα δυτικά


Δεν ήταν 50.000 ευρώ οι φορολογικές δηλώσεις του Ρέμου, λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης