Σελίν Ντιόν: Κάνει κρυφά πρόβες για να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις

Σελίν Ντιόν: Κάνει κρυφά πρόβες για να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις

Η τραγουδίστρια αντιμετώπισε προβλήματα στη φωνή της λόγω της μάχης της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου

dion_12__1_
Η Σελίν Ντιόν κάνει κρυφά πρόβες για μια εντυπωσιακή επιστροφή στο Λας Βέγκας, εν μέσω της μάχης της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου που της προκάλεσε προβλήματα στη φωνή της, σύμφωνα με τη Sun.

Η 56χρονη τραγουδίστρια, της οποίας η οδυνηρή μάχη με το σύνδρομο που προκαλεί σοβαρούς σπασμούς καταγράφηκε στο ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion», λέγεται ότι ετοιμάζεται για 70λεπτες συναυλίες μετά από διάλειμμα 4 χρόνων.

Πηγές ανέφεραν στην αμερικανική Sun ότι η Ντιόν θα επιστρέψει στη σκηνή αυτό το φθινόπωρο και είναι πιθανό να πραγματοποιήσει περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στο Resorts World Theatre, τον Νοέμβριο του 2024.
Κλείσιμο
Επίσης, φέρεται να υπάρχουν σχέδια για να μετατεθούν οι συναυλίες σε μεταγενέστερες ημερομηνίες, αν η σταρ αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας.

Η πηγή δήλωσε: «Η Σελίν θα επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις. Προς το παρόν είναι μυστικό, αλλά αναμένεται ανακοίνωση. Η Σελίν έχει δεσμευθεί ότι να τραγουδήσει ξανά μπροστά σε κοινό τον Νοέμβριο. Έχει δουλέψει απίστευτα σκληρά για να επιστρέψει σε ένα σημείο όπου μπορεί να τραγουδάει καλά για κάποια ώρα. Πιστεύει ότι είναι έτοιμη να τραγουδήσει για πάνω από μία ώρα».

«Η επιθυμία της να επιστρέψει και να διασκεδάσει ήταν μια τεράστια κινητήρια δύναμη στις μάχες για την υγεία της. Δεν το έβαλε ποτέ κάτω και δούλευε κρυφά επί μήνες για τη φωνητική της δύναμη και τον έλεγχο της φωνής της», σημείωσε η πηγή.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι ξεκίνησε με μικρές συνεδρίες με μουσικούς στο σπίτι της και τώρα είναι σε θέση να τραγουδήσει «πολλά τραγούδια στη σειρά» μετά από οκτώ μήνες θεραπείας. Η πηγή δήλωσε ότι η σταρ έχει την «πλήρη υποστήριξη» του διοργανωτή συναυλιών AEG.

Η Ντιόν πραγματοποίησε την τελευταία της συναυλία κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της «Courage» στο Νιου Τζέρσεϊ στις 8 Μαρτίου 2020. Στη συνέχεια ακύρωσε την περιοδεία της εν μέσω της πανδημίας του Covid.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας: Ξανά στο σφυρί η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι

Αλβανία: Καθαίρεσαν από δήμαρχο Χειμάρρας τον Φρέντι Μπελέρη

Βρετανία: Κυβέρνηση με τη «Θάτσερ των Εργατικών» στο υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει ο Στάρμερ - Ποιοι θα αναλάβουν νευραλγικά πόστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης