Ελένη Μενεγάκη: Σβήνω το λαμπάκι μου στην καθημερινή ζώνη και δεν θα ξαναμπώ

Ελένη Μενεγάκη: Σβήνω το λαμπάκι μου στην καθημερινή ζώνη και δεν θα ξαναμπώ

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε στο φινάλε της «Ελένης» ότι δεν θα επιστρέψει με καθημερινή εκπομπή

menegaki-eleni
Αυλαία μετά από τρία χρόνια «έριξε» η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη», την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, ευχαρίστησε το κανάλι και τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από την κάμερα, ενώ αποκάλυψε ότι ήρθε το τέλος για την ίδια στην καθημερινή τηλεοπτική ζώνη.

Αρχικά, περιέγραψε το ξεκίνημά της στο MEGA και τα πρώτα της βήματα προκειμένου να δημιουργηθεί η μεσημεριανή ζώνη.

Αναλυτικά, είπε: «Όσο το χαρήκαμε καλό ήταν. Εξάλλου τα πράγματα δεν είναι πάντα για χόρταση, πρέπει να αφήνεις και κάτι που να το ονειρεύεσαι. Θέλω να πω ότι πέρασαν 3 χρόνια από την 1η μέρα που μπήκα εδώ, σε αυτό το στούντιο, καλοκαιράκι. Τότε, η Δανάη ήταν η μόνη από ψυχαγωγικές εκπομπές. Ήρθα σε ένα στούντιο που δεν το ήξερα, προσπάθησα να ονειρευτώ με τους πρώτους συνεργάτες που ήρθαμε εδώ, δηλαδή σκηνοθεσία, παραγωγή και δεν ήμασταν στην αρχή όλοι, σιγά-σιγά μαζευόμασταν. Όπως και σιγά-σιγά το κανάλι μεγάλωνε και γι' αυτό πάρα πολύ γρήγορα ξανάγινε το Μεγάλο Κανάλι που όλοι αγάπησαν».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2hlzwjnhm9l)

Και πρόσθεσε: «Όταν, λοιπόν, πρωτομπήκα εδώ, σκεφτόμουν, ονειρευόμουν, φοβόμουν, χτυπούσε η καρδιά μου από χαρά και από φόβο, από ανησυχία, από συγκίνηση, και από πολλά πράγματα μαζί. Και όταν έρχεσαι σε ένα καινούργιο μέρος μπορεί να ονειρεύεσαι και να πιστεύεις ότι πολλά πράγματα θα βρεις, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα τα βρεις».

Σε άλλο σημείο, η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε: «Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, ήταν δύσκολο να ξεκινήσεις πάλι να χτίσεις ένα πρόγραμμα και μια ζώνη, αλλά τουλάχιστον υπήρχαν τα εφόδια, η διάθεση και οι άνθρωποι».

Συνεχίζοντας, εξέφρασε την εκτίμησή της για το τηλεοπτικό κοινό. Συγχρόνως, αποκάλυψε ότι με το φινάλε της συγκεκριμένης εκπομπής σηματοδοτείται και το δικό της τέλος από την καθημερινή ζώνη.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο. Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις κι ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα», δήλωσε η παρουσιάστρια. 

«Να είστε καλά, να περνάτε ωραία και όταν πέφτετε, να βρίσκετε ανθρώπους, προγράμματα, φίλους που σας κάνουν να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε ρε παιδιά, γιατί είναι υγεία! Να είστε καλά», είπε στο τέλος αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές της η Ελένη Μενεγάκη.

«Να ξέρετε ότι είμαι καλά και να μη νομίζετε κάτι άλλο»

Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής της, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, έκανε είσοδο με καλεσμένη την Έλλη Κοκκίνου που τραγούδησε ένα καλοκαιρινό κομμάτι.

Αφού η καλεσμένη της ολοκλήρωσε το τραγούδι, η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε το τηλεοπτικό για τελευταία φορά μέσα από το «Ελένη» που όπως έχει ανακοινωθεί, δεν θα συνεχιστεί του χρόνου.

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι είναι καλά και κάλεσε τους τηλεθεατές να μην πιστεύουν κάτι διαφορετικό.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2hjblgo6xvd)

«Καλωσήρθατε στην τελευταία μας εκπομπή στη φετινή υπέροχη σεζόν, που ομολογώ ότι κύλησε πιο εύκολα από τις προηγούμενες δύο» ανέφερε αρχικά.

Στην πορεία τόνισε: «Η διάθεσή μου σήμερα -αυτό είναι που θέλω να σας πω- είναι ότι με πλημμυρίζει μια χαρά που φτάσαμε στο τέλος όμορφα, που μπαίνει το καλοκαιράκι υπέροχα, η καρδιά μου πεταρίζει από χαρά, γιατί η καθημερινότητα μέσα στις δουλειές μπορεί να έχει δυσκολίες και προβλήματα. Αλλά το πιο βασικό είναι, να ξέρεις πού, τι έχεις συμφωνήσει και να υπάρχει σεβασμός. Αφού υπάρχουν όλα αυτά, αυτά που θέλω είναι να κάνουμε ένα μίνι καλοκαιρινό παρτάκι».

Απευθυνόμενη στους συνεργάτες της, συνέχισε να λέει: «Θέλω να σας χαιρετήσω και να σας δώσω τις ευχές που για τη συνέχειά σας, σε καθημερινά ή μη προγράμματα, ό,τι κάνει κέφι στον καθένα. Να κλείσουμε με χαμόγελα και με μια νότα χαράς και θετικής ενέργειας που είναι πάντα αυτό που ήθελα να δώσω σε εσάς.

Τέλος, πριν συνεχίσει την εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Να ξέρετε ότι είμαι καλά και να μην νομίζετε κάτι άλλο. Είμαι υπέροχα, νιώθω φανταστικά και χαίρομαι που σήμερα είμαστε όλοι μαζί εδώ».


Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας: Ξανά στο σφυρί η μεζονέτα του στο Χαλάνδρι

Αλβανία: Καθαίρεσαν από δήμαρχο Χειμάρρας τον Φρέντι Μπελέρη

Βρετανία: Κυβέρνηση με τη «Θάτσερ των Εργατικών» στο υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει ο Στάρμερ - Ποιοι θα αναλάβουν νευραλγικά πόστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης