Τρύφωνας Σαμαράς: Θα κατέβαινα αφιλοκερδώς στην πολιτική

Τρύφωνας Σαμαράς: Θα κατέβαινα αφιλοκερδώς στην πολιτική

Θα το έκανα για τη χώρα μου, είπε ο γνωστός κομμωτής

trifonas-samaras__1_
Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε για την τηλεόραση, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ παραδέχτηκε πως δεν έχει δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση.

Ο γνωστός κομμωτής μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, ανέφερε: «Δεν ετοιμάζω κάτι για την τηλεόραση, μου αρέσει, αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι στην τηλεόραση».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση, μετά το «I'm a celebrity». «Δεν είχα προτάσεις, νομίζω ότι μου ταιριάζει ο ρόλος του δεύτερου, δεν νομίζω ότι θα ήμουν εγώ για να παρουσιάσω εκπομπή. Θα μου άρεσε να ήμουν το δεύτερο βιολί», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2hed8uqc5yh)
Κλείσιμο

Πρόσθεσε επίσης: «Δεν είμαι εκεί για να κουτσομπολεύω στα πάνελ, γιατί δεν έχω αυτή την κακεντρέχεια. Μπορώ να σχολιάζω, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει μια κακία. Η Καλομοίρα μου άρεσε πολύ σαν παρουσιάστρια, θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί της, ταιριάζουμε».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αναφέρθηκε επιπλέον, στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική. «Θα κατέβαινα αφιλοκερδώς στην πολιτική, όχι για τα χρήματα, όπως σκέφτονται οι περισσότεροι. Θα το έκανα για τη χώρα μου», είπε.

Τέλος, δήλωσε: «Μου έχει τύχει να χωρίσω σε διακοπές, τον έστειλα να κοιμηθεί σε έναν φίλο μου, γιατί εγώ δεν μπορώ ο άλλος να ροχαλίζει, μου σπάει τα νεύρα».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Καλοκαίρι και πάλι από αύριο - Έρχονται 40άρια από την ερχόμενη Δευτέρα στα δυτικά


Δεν ήταν 50.000 ευρώ οι φορολογικές δηλώσεις του Ρέμου, λέει ο δικηγόρος του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης