Στέλιος Ρόκκος για Μαρίνα Σάττι: Ενεργειακά μου κάνει πάρα πολύ αυτό το κορίτσι, είναι σπουδαία περίπτωση

Στέλιος Ρόκκος για Μαρίνα Σάττι: Ενεργειακά μου κάνει πάρα πολύ αυτό το κορίτσι, είναι σπουδαία περίπτωση

Έχει μια πολύ ωραία φωνή, είναι μια πολύ ωραία περσόνα, σέξι, γλυκιά, τα πάντα, πρόσθεσε ο τραγουδιστής

stelios-rokkos
Ο Στέλιος Ρόκκκος μίλησε για τις δυσκολίες που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα, για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στην επιτροπή του «Voice», αλλά και τη Μαρίνα Σάττι.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αρχικά, δήλωσε: «Οι δυσκολίες είναι για να περνάνε και να τις αφήνουμε πίσω μας. Η αγάπη του κόσμου είναι το φάρμακο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλο αυτό το αλισβερίσι είναι που με κρατάει σε αυτή την κατάσταση κι έχω αυτή την ενέργεια κι αυτό το χαμόγελο, που δεν φεύγει από τα χείλη, γιατί είναι μεγάλη η βοήθεια από τον κόσμο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2hhfuaaepc1)
Κλείσιμο

Όσο για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στο Voice ως κριτής, είπε: «Μακάρι. Άμα είναι ο Σάκης Ρουβάς και η παρέα αυτή που θα πέρναγα καλά, ναι. Θα είναι τέλειο, αν βρεθεί και σε καρέκλα coach η Μαρίνα Σάττι».

Μιλώντας αργότερα για την τραγουδίστρια, ο Στέλιος Ρόκκος ανέφερε: «Την αγαπώ πολύ, χωρίς να την ξέρω. Ενεργειακά μου κάνει πάρα πολύ αυτό το κορίτσι και μου αρέσει πολύ η φωνή της. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να κάνει πολύ ωραία πράγματα. Αν της αρέσει αυτό, να συνεχίσει να το κάνει».

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Απλώς είναι πολύ σπουδαία περίπτωση, γιατί έχει μια πολύ ωραία φωνή, είναι μια πολύ ωραία περσόνα, σέξι, γλυκιά, τα πάντα. Δηλαδή μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το κορίτσι».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Καλοκαίρι και πάλι από αύριο - Έρχονται 40άρια από την ερχόμενη Δευτέρα στα δυτικά


Δεν ήταν 50.000 ευρώ οι φορολογικές δηλώσεις του Ρέμου, λέει ο δικηγόρος του

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης