Ντάνι Τρέχο μετά το ξύλο στο οποίο ενεπλάκη την 4η Ιουλίου: Στοχευμένη η επίθεση επειδή είμαστε Μεξικανοί

Ντάνι Τρέχο μετά το ξύλο στο οποίο ενεπλάκη την 4η Ιουλίου: Στοχευμένη η επίθεση επειδή είμαστε Μεξικανοί

Ο 80χρονος αντέδρασε όταν πέταξαν στο αυτοκίνητό του νερό - Ακολούθησε άγριος καβγάς

trejo
Ο Ντάνι Τρέχο έγινε θέμα συζήτησης στα διεθνή media, μετά από βίντεο που τον δείχνει να καβγαδίζει μέχρι χειροδικίας, με ντόπιους στη γειτονιά Sunland, την 4η Ιουλίου.

Αφορμή για να εμπλακεί ο 80χρονος ηθοποιός σε καβγά, στάθηκε η κίνηση των ντόπιων, να πετάξουν μπαλόνια με νερό στο αυτοκίνητό του.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά το συμβάν, ο Τρέχο υποστήριξε ότι οι λόγοι που ο ίδιος και η παρέα του δέχτηκαν αυτή τη συμπεριφορά τη συγκεκριμένη ημέρα, Ημέρα Ανεξαρτησίας της Αμερικής, είναι επειδή έχουν μεξικάνικη καταγωγή.

Δείτε βίντεο
Κλείσιμο




«Είμαι απλά λυπημένος που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι όπως από τη δεκαετία του '50 και του '60 που εξακολουθούν να αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο επειδή κανείς άλλος δεν το ξεκίνησε» είπε αρχικά. Τόσο ο ίδιος ο  ηθοποιός όσο και ένας από τους φίλους του που ενεπλάκησαν στον καβγά, επιμένουν ότι η μεξικανική καταγωγή τους, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο γιατί έγιναν στόχος. Σύμφωνα με το TMZ, ο Τρέχο  πιστεύει ότι έγιναν στόχος στην παρέλαση Sunland-Tujunga επειδή είναι Μεξικάνοι - ειδικά από τη στιγμή που κανείς άλλος δεν έγινε στόχος και δεν δέχτηκε μπαλόνια νερού.

Ο συνεντευκτής διευκρίνισε ότι ο Τρέχο έλεγε πως είχε να κάνει με το γεγονός ότι ήταν Μεξικάνοι. Φίλος του ηθοποιού που ήταν μάρτυρας στο συμβάν και έκανε κοινή δήλωση με τον Τρέχο, απάντησε: «Ήταν στοχευμένο. Δεν υπήρχε κανένας άλλος που να χτυπήθηκε με μπαλόνια μπροστά ή πίσω μας. Ξέρετε, υπήρχαν μόνο οι δικοί μας».




Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Καλοκαίρι και πάλι από αύριο - Έρχονται 40άρια από την ερχόμενη Δευτέρα στα δυτικά


Δεν ήταν 50.000 ευρώ οι φορολογικές δηλώσεις του Ρέμου, λέει ο δικηγόρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης