Power of Love: Έξαλλη η Σωτηρία με τον Νίκο - Ζώο είμαι για να με εκπαιδεύσεις;

Η φράση του παίκτη περί εκπαίδευσης των γυναικών, που προκάλεσε αντιδράσεις

Το Gala του Power of Love, το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου επισκιάστηκε από εντάσεις που προκλήθηκαν μεταξύ των παικτών.

Τα λεγόμενα του Νίκου περί «εκπαίδευσης των γυναικών» ενόχλησαν τη Σωτηρία, η οποία τον διέκοψε για του εκφράσει την ενόχλησή της.

Δείτε το βίντεο



«Θεωρώ πως τα κορίτσια για να εκπαιδευτούν...» ξεκίνησε να λέει ο παίκτης του ριάλιτι γνωριμιών με τη διαγωνιζόμενη που καθόταν απέναντί του, να τον διακόπτει για να του εξηγήσει ενοχλημένη, ότι είναι μια ανάρμοστη έκφραση και προσβλητική απέναντι προς την ίδια και τις υπόλοιπες παίκτριες.

«Δεν έχω τοποθετηθεί τόση ώρα σε ακούω και δεν μιλάω. Το να λες "να εκπαιδευτούν" δεν αρμόζει, πες κάτι άλλο. Έχω πρόβλημα, σ' αρέσει να λέω εγώ "να εκπαιδευτούν οι άντρες"; Δεν είμαστε σκυλιά για να εκπαιδευτούμε. Νιώθω ότι με βάζει σε μια κατηγορία, σαν να είμαι ζώο και ότι χρειάζομαι εκπαίδευση. Μην μας βάζεις έτσι και λες να εκπαιδευτούμε δεν είναι ωραίο» αντέδρασε έντονα, η Σωτηρία.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Αντώνης Ρέμος: Ο «πόλεμος» με την Αρχή για το ξέπλυμα, τα χρέη του Ηρακλή και η αγχωμένη δήλωση

Ντιμπέιτ Κασσελάκη - «87» στην Κεντρική Επιτροπή: Μάχη για τους συσχετισμούς και τις εντυπώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr