Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού: Το χιουμοριστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ

Με ρομαντικές αλλά και αστείες σκηνές από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου

Η 6η Ιουλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού και η Φίνος Φιλμ είχε πλούσιο υλικό για να φτιάξει ένα σχετικό βίντεο, με αφορμή τη μέρα.

Με ρομαντικές αλλά και αστείες σκηνές από ταινίες, η ομάδα της εταιρείας δημιούργησε ένα ποτ πουρί, με πλάνα από διάσημα φιλιά μεταξύ των σταρ της του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και το ανάρτησε στα social media.

«Μέρα που είναι ας αρπάξουμε την ευκαιρία να δώσουμε ένα σβουριχτό φιλί σε όλους όσους αγαπάμε και έχουμε κοντά μας» γράφει, μεταξύ άλλων, η λεζάντα.

Δείτε το βίντεο

Οι σκηνές είναι από τις ταινίες «Κορίτσια για Φίλημα», «Αστερισμός της Παρθένου», «Μια Ζωή την Έχουμε», «Ο Επαναστάτης Ποπολάρος», «Το Ανθρωπάκι», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Η Ψεύτρα», «Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός», «Μαριχουάνα Στοπ», «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Τζένη Τζένη», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη», «Με Φόβο και Πάθος», «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια», «Ένας Μεγάλος Έρωτας», «Ραντεβού στον Αέρα», «Η Παριζιάνα» και «Η Ωραία των Αθηνών».



Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Αντώνης Ρέμος: Ο «πόλεμος» με την Αρχή για το ξέπλυμα, τα χρέη του Ηρακλή και η αγχωμένη δήλωση

Ντιμπέιτ Κασσελάκη - «87» στην Κεντρική Επιτροπή: Μάχη για τους συσχετισμούς και τις εντυπώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr