Καλλιστεία: Το βίντεο από τη δεκαετία του 1990 με υποψήφιες τις Μπαλατσινού, Σκλήβα και Βατίδου

Καλλιστεία: Το βίντεο από τη δεκαετία του 1990 με υποψήφιες τις Μπαλατσινού, Σκλήβα και Βατίδου

Η ανάρτηση στο TikTok με δηλώσεις των υποψηφίων στον διαγωνισμό ομορφιάς από τα παλιά, που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες

kalisteia199044
Το TikTok φέρνει συχνά στην επιφάνεια, αποσπάσματα από την παλιά ελληνική τηλεόραση και τις τελευταίες ώρες, ένα κλιπ από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 της δεκαετίας του 1990 γίνεται viral.

Στο βίντεο προβάλλονται αποσπάσματα από απαντήσεις στις ερωτήσεις που είθισται να γίνονται στον διαγωνισμό, μεταξύ άλλων, της Τζένης Μπαλατσινού, που κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1990, της Γιολάντας Διαμαντή,της Νίκης Κάρτσωνα, της Τζούλιας Αλεξανδράτου,της Νόνης Δούνια, της Εύης Βατίδου και της Ειρήνης Σκλήβα.

Δείτε το βίντεο
Βίντεο από τα καλλιστεία της δεκαετίας 1990 με υποψήφιες τις Μπαλατσινού, Βατίδου και Αλεξανδράτου


Κλείσιμο
Το TikTok από τον λογαριασμό με όνομα χρήστη citcot_, ξεπέρασε τις 100.000 προβολές μέσα στις πρώτες 10 ώρες από τη δημοσίευσή του, ενώ απέσπασε επίσης πολλά σχόλια από όσους το παρακολούθησαν.


Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της «Σταρ Ελλάς» κάθε χρονιάς, ξεκίνησε το 1952 και το 1990 μεταφέρθηκε από την κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ) στον ιδιωτικό σταθμό ΑΝΤ1. Μερικές από τις νικήτριες του διαγωνισμού μορφιάς που συνέχισαν την πορεία τους στο μόντελινγκ, είναι η Τζένη Μπαλατσιού, το 1990, η Ειρήνη Σκλήβα, το 1996 που κατέκτησε τον διεθνή τίτλο της Μις Κόσμος​ και η Μαρίνα Τσιντικίδου, που το 1992 σε ηλικία 21 ετών εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Μις Υφήλιος που έγινε στην Ταϊλάνδη.



Ειδήσεις σήμερα:

Ιστορική νίκη των Εργατικών στη Βρετανία, καταποντίστηκαν οι Συντηρητικοί του Σούνακ - Ο Στάρμερ παίρνει 411 από τις 650 έδρες

Αντώνης Ρέμος: Ο «πόλεμος» με την Αρχή για το ξέπλυμα, τα χρέη του Ηρακλή και η αγχωμένη δήλωση

Ντιμπέιτ Κασσελάκη - «87» στην Κεντρική Επιτροπή: Μάχη για τους συσχετισμούς και τις εντυπώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης