Ντιλέτα Λεότα - Λορίς Κάριους: Διακοπές στην Ιταλία για το νιόπαντρο ζευγάρι - Δείτε φωτογραφίες

Ντιλέτα Λεότα - Λορίς Κάριους: Διακοπές στην Ιταλία για το νιόπαντρο ζευγάρι - Δείτε φωτογραφίες

Η βόλτα τους με το σκάφος, οι πόζες της Ιταλίδας με το μωβ μπικίνι της και ο αγώνας Euro που είδε ο τερματοφύλακας αγκαλιά με την κόρη τους

dileta_leota839τ6
Λίγες μέρες μετά τον εντυπωσιακό γάμο τους, η Ντιλέτα Λεότα και ο  Λορίς Κάριους πέρασαν μερικές μέρες διακοπών, στην πατρίδα της παρουσιάστριας, Ιταλία.

Η Λεότα έδειξε στους πάνω από 9 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, φωτογραφίες από το ταξίδι με τον τερματοφύλακα της Νιούκαστλ και πλέον σύζυγό της, από τις διακοπές τους στη χώρα.

Το ζευγάρι περιηγήθηκε σε γραφικά δρομάκια, απόλαυσε τη βόλτα του με σκάφος και δεν παρέλειψε να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, μιας και «τρέχει» το Euro. Σε ένα στιγμιότυπο, η Ιταλίδα απαθανάτισε τον σύζυγό της, να παρακολουθεί ματς αγκαλιά με την κόρη τους. Στο μεταξύ, η παρουσιάστρια ανέβασε διάφορα στιγμιότυπά της με το μωβ μαγιό που επέλεξε να φορέσει για να κάνει τα μπάνια της.

Δείτε τα στιγμιότυπα
Κλείσιμο

leota322
leota2
leota882
ldileta
leota8822
leota638
leotakarious
leota83

Ο γάμος τους στη Σικελία
Στα τέλη του Ιουνίου και ανήμερα των 31ων γενεθλίων του, ο Κάριους -ανήμερα των 31ων γενεθλίων του-  παντρεύτηκε την Ιταλίδα παρουσιάστρια, σε μια εντυπωσιακή τελετή σε πεντάστερο resort στο νησί Βουλκάνο της Σικελίας.

Ο γάμος της Ντιλέτα Λεότα με τον Λόρις Κάριους (3)



diletta-leotta-karius__2_
diletta-leotta-karius__3_
diletta-leotta-karius__5_
diletta-leotta-karius__6_


Συνοδευόμενη από τον πατέρα της η νύφη ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας υπό τους ήχους του All of me του John Legend, ενώ στο πέπλο του νυφικού της υπήρχε η φράση «Το μόνο που ήθελα πάντα».

Ο γάμος της Ντιλέτα Λεότα με τον Λόρις Κάριους (2)


Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης έχοντας αγκαλιά την κόρη τους Άρια (γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2023) και μπροστά σε 160 καλεσμένους (ανάμεσα τους η Ελισαμπέτα Κανάλις, Μισέλ Χουνζίκερ, η Ελεονόρα Μπερλουσκόνι, η τραγουδίστρια Έλοντι).

Ο γάμος της Ντιλέτα Λεότα με τον Λόρις Κάριους


Ντιλέτα και Λορίς έγιναν ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2022 και αρρβωνιάστηκαν λίγους μήνες αργότερα με τον Κάριους να πετυχαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του ένα σωστό... γκολ!

Η σχέση τους έχει αρκετές δυσκολίες καθώς αυτός αγωνίζεται στη βόρεια Αγγλία (Νιούκαστλ) κι αυτή δουλεύει στη βόρεια Ιταλία (Μιλάνο) αν και αυτό το εμπόδιο φαίνεται ότι σύντομα θα ξεπεραστεί καθώς το συμβόλαιο του Γερμανού με τις «καρακάξες» ολοκληρώνεται και ήδη η η Μόντσα έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει.


Ο γάμος της Ντιλέτα Λεότα με τον Λόρις Κάριους (4)


Ειδήσεις σήμερα:

«Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου» - Το δημόσιο μήνυμα της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο

Με ένα κλικ μέσω του gov.gr και με τις… ευλογίες της Εκκλησίας η έκδοση άδειας γάμου, βάπτισης και λύσης διαζυγίου


«Άρχοντες του σκότους»: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι εγκληματίες όλων των εποχών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης