Μάικ Χέσλιν: Νεκρός στα 30 του ο ηθοποιός του Lioness - Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου του

Έφυγε ξαφνικά και ούτε οι γιατροί ξέρουν τον λόγο, τόνισε ο Νίκολας Τζέιμς Γουίλσον - Θα κάναμε οικογένεια, πρόσθεσε

Ο ηθοποιός Μάικ Χέσλιν, πέθανε στις 2 Ιουλίου και ο σύζυγός του ανακοίνωσε τα δυσάρεστα, τρεις μέρες μετά.

Σε ηλικία μόλις 30 ετών, ο Χέσλιν που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά Lioness (2023), αλλά και τα The Holiday Proposal Plan (2023) και The Influencers (2020), έφυγε από τη ζωή μετά από ένα ξαφνικό καρδιακό επεισόδιο που είχε.

Ο σύζυγός του, Scotty Dynamo -κατά κόσμον Νίκολας Τζέιμς Γουίλσον, έγραψε στο Instagram πως ο Χέσλιν έδινε για μία εβδομάδα μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο. Στη δημοσίευσή του, ο Dynamo τόνισε ότι «ούτε οι γιατροί δεν έχουν καμία εξήγηση για το τι συνέβη». Πρόσθεσε ακόμη, ότι οι δυο τους είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία να δημιουργήσουν την οικογένειά τους, μόλις λίγο καιρό πριν.


Αναλυτικά η ανάρτηση του συζύγου του Μάικ Χέσλιν

«Στις 2 Ιουλίου, ο σύζυγός μου, καλύτερος φίλος και αδελφή ψυχή μου έφυγε από τη ζωή από ένα απροσδόκητο καρδιακό επεισόδιο ύστερα από μια εβδομάδα μάχης στο νοσοκομείο. Ο Μάικλ ήταν νέος, με τέλεια κατάσταση υγείας και οι γιατροί δεν έχουν καμία εξήγηση για το τι συνέβη. Ήταν πανέξυπνος, ανιδιοτελής, ταλαντούχος και ένας πραγματικός φύλακας άγγελος. Με βοήθησε να ξεπεράσω πολλαπλές μάχες μου με τον καρκίνο.

Ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο τηλεφωνούσαν όλοι για να μοιραστούν τα καλά νέα και ήταν αυτός που θα καλούσαν, αν χρειάζονταν έναν ώμο για να ακουμπήσουν ή την καλύτερη συμβουλή. Ήταν πραγματικά ο πιο γλυκός, στοργικός και τρυφερός άνθρωπος στη γη και έβγαζε τον καλύτερο εαυτό του σε όσους είχαν την ευχαρίστηση να τον συναντήσουν. Κινούνταν μέσα στη ζωή με τόση ευκολία και αυτοπεποίθηση και έκανε τους πάντες γύρω του μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Μάικλ, το να σε γνωρίσω ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ. Είσαι ο κόσμος μου. Είσαι τα πάντα για μένα. Όταν ένιωσα να παίρνεις την τελευταία σου πνοή, η καρδιά μου έγινε ένα εκατομμύριο κομμάτια. Αν είχα τη δύναμη να αλλάξω θέση μαζί σου, θα το έκανα αμέσως. Μια μέρα θα το κάνω.

Μόλις πριν από μια εβδομάδα, βρισκόμασταν στα πρώτα στάδια της δημιουργίας οικογένειας και μοιραζόμασταν τα αγαπημένα μας παιδικά ονόματα για τα μελλοντικά μας παιδιά. Πάντα μου έλεγες ότι ένιωθες ότι ήταν γραφτό να γίνεις μπαμπάς, και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Θα ήσουν ο πιο τέλειος πατέρας στον κόσμο. Αν γίνω ποτέ πατέρας, θα δώσω στον γιο μου το όνομά σου και θα ελπίζω ότι θα καταφέρω να τον μεγαλώσω ώστε να γίνει τουλάχιστον ο μισός από εσένα. Ήσουν ο πιο γενναιόδωρος και δοτικός άνθρωπος. Με ανακουφίζει το γεγονός ότι, μέσω της επιθυμίας σου να γίνεις δότης, έδωσες το δώρο της ζωής σε τέσσερις διαφορετικές οικογένειες. Απέχουμε 3 εβδομάδες από τα γενέθλιά σου και 4 μήνες από την επέτειο του ενός έτους γάμου μας, αλλά ξέρω ότι βρίσκεσαι σε ένα καλύτερο μέρος και ότι ο ουρανός απέκτησε άλλον έναν άγγελο. Μάικλ, θα σε αγαπώ για πάντα».


Ειδήσεις σήμερα:

Αντώνης Ρέμος: Ο «πόλεμος» με την Αρχή για το ξέπλυμα, τα χρέη του Ηρακλή και η αγχωμένη δήλωση

Ντιμπέιτ Κασσελάκη - «87» στην Κεντρική Επιτροπή: Μάχη για τους συσχετισμούς και τις εντυπώσεις

Εκλογές στη Βρετανία: Πώς η συντριβή των Συντηρητικών οδήγησε στην αλλαγή των Εργατικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr