Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Από πολύ νωρίς κατάλαβα ότι ο πατέρας μου είχε υποψίες για μένα

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πολύ σκληρός αλλά του έδειξα από νωρίς ότι δεν έχει περιθώρια», είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με αφορμή την αυλαία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όπου και συνεργάστηκε με την Ελένη Τσολάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για τη στιγμή που συνειδητοποίησε την σεξουαλικότητα του και τις υποψίες που είχε από νωρίς ο πατέρας του.

«Γύρω στα 14 ανακάλυψα ότι ερωτικά μου αρέσουν εξίσου κορίτσια και αγόρια. Μέχρι τα 22 μου είχα σχέσεις και με τα δύο φύλα. Δεν ανοίχτηκα ποτέ στους γονείς μου. Αλλά ο πατέρας μου ήταν εξαιρετικά καχύποπτος. Από πολύ νωρίς κατάλαβα ότι είχε υποψίες για μένα. Εκείνη η γενιά της δεκαετίας του ’50 ήταν παλαιών αρχών. Και ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν πολύ σκληρός. Αλλά του έδειξα από νωρίς ότι δεν έχει περιθώρια».

«Όταν απολύθηκα από τον στρατό, ήθελα να πάω να δουλέψω μπάρμαν στη Μύκονο ή στη Σαντορίνη. Κάποια στιγμή τον άκουσα να λέει στη μητέρα μου ότι θα πάω εκεί και θα μπλέξω με τους ναρκομανείς ή με τους π… Βγήκα από το δωμάτιό μου, τον πλησίασα και του ζήτησα να επαναλάβει όσα είπε. Εκείνος σάστισε. Τον κοίταξα και του είπα: «Έχω να σου πω ότι πήγα δύο χρόνια φαντάρος, ώστε τώρα που απολύθηκα να κάνω ό,τι γουστάρω και να μην ορίζει κανένας τη ζωή μου, ακόμα κι αν είναι ο ίδιος ο πατέρας μου». Από τότε χωρίσαμε τα τσανάκια μας και δεν είχαμε καλές επαφές. Με τη μητέρα μου πάντα είχα καλές σχέσεις. Μου έδειχνε ότι με αποδεχόταν».

«Οι γονείς μου πήραν διαζύγιο στα 65 τους. Η μητέρα μου ήταν χαμηλοσυνταξιούχα και δεν τολμούσε να χωρίσει. Της είχα πει ότι εγώ είμαι εδώ για εκείνη και ότι θα τη στηρίξω. Της νοίκιασα σπίτι και τη βοηθούσα οικονομικά επί τριάντα χρόνια. Με τον πατέρα μου βρισκόμασταν πότε πότε. Εκείνος καταλάβαινε την αποστροφή μου και την απόρριψή μου κι εγώ τη δική του. Σιχαίνομαι τους ανθρώπους που υποδύονται ότι ζουν σε καλές και αγαπημένες οικογένειες. Το απεχθάνομαι. Προτιμώ την αλήθεια», πρόσθεσε ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίθριος ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας


Σώοι απεγκλωβίστηκαν δύο περιπατητές από δύσβατο σημείο στην Καστοριά


Δείτε βίντεο: Επισκέφτηκε τους Τούρκους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό ο Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr