Κώστας Σλούκας - Μαρία Δαρσινού: Πήγαν οικογενειακά στο Παρίσι

Απόλαυσαν βόλτες στην «πόλη του φωτός» μαζί με την κόρη τους

Λίγο καιρό μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, ο Κώστας Σλούκας που κάνει διάλειμμα στα επαγγελματικά του, μιας και δεν αγωνίζεται στο Προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική Ελλάδος και η Μαρία Δαρσινού, έκαναν ένα ταξίδι στο Παρίσι.

Το Σάββατο 6 Ιουλίου, η σύζυγος του μπασκετμπολίστα, δημοσίευσε στο Instagram προφίλ της, ένα μικρό φωτογραφικό άλμπουμ από τις βόλτες τους στη γαλλική πρωτεύουσα, με την κόρη τους, Βαλέρια, να πρωταγωνιστεί σχεδόν σε κάθε στιγμιότυπο.

Πήγαν για φαγητό, ξεναγήθηκαν σε μουσείο και περιηγήθηκαν στην «πόλη του φωτός», όπως δείχνει η Μαρια Δαρσινού στην ανάρτησή της.

Δείτε τη δημοσίευση και τις φωτογραφίες της
Η σύζυγος του αρχηγού του Παναθηναϊκού AKTOR γέννησε το Σάββατο 8 Ιουνίου ένα αγοράκι, τρία χρόνια μετά τον ερχομό της κόρης τους. Λίγες μέρες μετά, το πρωί της Δευτέρας 17 Ιουνίου, η Μαρία Δαρσινού απαθανάτισε τον Κώστα Σλούκα να κρατάει στην αγκαλιά του το νεογέννητο, στην τραπεζαρία του σπιτιού τους.

Ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2021 με πολιτικό, απέκτησαν την κόρη τους, Βαλέρια και τον Ιανουάριο του 2023 έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο.

Μέσω social media, η Μαρία Δαρσινού αναρτά συχνά κοινές τους φωτογραφίες και δεν διστάζει να δείξει δημόσια τον έρωτά της στον μπασκετμπολίστα. Τις προάλλες του έγραψε για τη γιορτή του: «Χρόνια πολλά στο άλλο μου ολόκληρο που χωρίς αυτόν είμαι μισή... Σ΄ αγαπώ πολύ μωρό μου».



Ειδήσεις σήμερα:

Αίθριος ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας


Σώοι απεγκλωβίστηκαν δύο περιπατητές από δύσβατο σημείο στην Καστοριά


Δείτε βίντεο: Επισκέφτηκε τους Τούρκους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό ο Ερντογάν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr