Σίντνεϊ Σουίνι: Οι πόζες που σπάνε ρεκόρ στο Instagram - Στο μυαλό μου είμαστε ήδη παντρεμένοι, της γράφουν

Σίντνεϊ Σουίνι: Οι πόζες που σπάνε ρεκόρ στο Instagram - Στο μυαλό μου είμαστε ήδη παντρεμένοι, της γράφουν

Η 26χρονη ηθοποιός φωτογραφίζεται στον καθρέφτη της με σέξι διάθεση, αναδεικνύοντας τις καμπύλες στο σώμα της

souini22
Η Σίντνεϊ Σουίνι είναι μια από τις πιο σέξι παρουσίες στο Χόλιγουντ και φροντίζει να το εκμεταλλεύεται με τέτοιο τρόπο, ώστε οι θαυμαστές της να αυξάνονται καθημερινά.

Με τη δημοσίευση που έκανε στο Instagram το Σάββατο 6 Ιουλίου, η 26χρονη ηθοποιός του Euphoria δείχνει ότι σκοπεύει να απογειώσει τον αριθμό των ακολούθων της στα social media και όλα δείχνουν πως τα καταφέρνει. Με μια σειρά από φωτογραφίες της στον καθρέφτη της, η Σουίνι πόζαρε με ένα σετ μίνι φούστας και κοντού τοπ, αναδεικνύοντας τις καμπύλες της.

Μέσα σε μερικές ώρες, το post της πλησίασε τα 4 εκατομμύρια likes, ενώ και τα σχόλια των ακολούθων της, που την αποθεώνουν, πήραν φωτιά.

Τα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα της Σίντνεϊ Σουίνι:

sidneio932
sidnei322
sidnei008
sidnei982
sidnei29
sidnei22
sidnei

Μερικά από τα εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια γράφουν: «Στον ύπνο μου είμαστε ήδη παντρεμένοι» και «Πώς το ξεπερνάς αυτό;» ενώ τα περισσότερα από αυτά, περιλαμβάνουν τη λέξη «χάος».
souinis
souini2
souini22
swini39
souini32
souini


«Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη» είχε αντιδράσει στο παρελθόν

Τον περασμένο Απρίλιο,  η Σίντνεϊ Σουίνι είχε δώσει την απάντησή της στα σχόλια για τις αποκαλυπτικές της αναρτήσεις και κυρίως την ανάδειξη του στήθους της. Πιο συγκεκριμένα, πόζαρε σε άλλη δημοσίευση μια μπλούζα στην οποία αναγραφόταν η φράση «Συγγνώμη που έχω ωραία στήθη».

swini2


Σύμφωνα με την Daily Mail, η φωτογραφία αυτή δεν αποκλείεται να είναι άλλη μια απάντηση της ηθοποιού στην παραγωγό του Χόλιγουντ Κάρολ Μπάουμ, η οποία την κατηγόρησε ότι «δεν είναι όμορφη» και «δεν μπορεί να παίξει».

Η Μπάουμ είπε ότι έφτασε στη διαπίστωση αυτή αφού παρακολούθησε την τελευταία ταινία της Σουίνι, «Anyone But You», σε ένα αεροπλάνο. «Ήθελα να μάθω ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν γι' αυτήν» εξήγησε.

«Πόσο λυπηρό είναι το γεγονός ότι μια γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία της επιλέγει αντ' αυτού να επιτεθεί σε μια άλλη γυναίκα», ανέφερε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού του «Euphoria» σε δήλωσή του στο Page Six. «Αν αυτό είναι που έμαθε στις δεκαετίες της στη βιομηχανία και θεωρεί ότι είναι σωστό να διδάξει στους μαθητές της, αυτό είναι ντροπή».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης