Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Το βίντεο που ανέβασαν με τη νεογέννητη κόρη τους

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Το βίντεο που ανέβασαν με τη νεογέννητη κόρη τους

Λίγες ώρες μετά τη γέννησή της

mavrikiou8983
Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έγιναν γονείς και δεν κρύβουν τη χαρά τους από τα social media. Λίγο πριν τον τοκετό αλλά και μετά, μοιράστηκαν φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram.

Λίγο μετά τον ερχομό της Ιωάννας Μελωδίας, όπως είναι το όνομα που έχουν επιλέξει να δώσουν στο παιδί τους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέβασε σχετική φωτογραφία με τη σύζυγο, το παιδί τους και το ιατρικό προσωπικό.
mavrikiospateras

Κλείσιμο
Αργότερα, επανήλθε με ένα βίντεο, με την Ιλάειρα Ζήση ξαπλωμένη στο κρεβάτι του δωματίου, να ταΐζει το μωρό, που έπινε γάλα. Δίπλα τους, ήταν και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε το βίντεο
Η Ιλάειρα Ζήση και ο  Μαυρίκιος Μαυρικίου με το νεογέννητο παιδί τους


Δύο ώρες πριν μπει η Ιλάειρα Ζήση στο χειρουργείο, ο Κύπριος ανέβασε στο Instagram, ένα βίντεο μαζί της μέσα από το οποίο είπαν στους διαδικτυακούς τους φίλους ότι επρόκειτο να ξεκινήσει ο τοκετός, δείχνοντας παράλληλα, τα μωρουδιακά ρούχα της κόρης τους.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση στο μαιευτήριο
Ανήμερα των γενεθλίων της, ο Μαυρικίου ανέβασε κι άλλο κλιπ στα social media, στο οποίο κατέγραψε τη σύζυγό του με μια μπλε τουαλέτα και αστραφτερή στέκα στα μαλλιά, ανήμερα των γενεθλίων της, να μπαίνει στην κλινική που θα γεννούσε. «Ήρθαμε στην κλινική που θα γεννήσουμε θα πάθουν σοκ οι μαίες πάμε μέσα να δούμε αντιδράσεις» ακούγεται να λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην Ιλάειρα Ζήση  στο κλιπ.

Η Ιλάειρα Ζήση πήγε στο μαιευτήριο με μπλε τουαλέτα

Όταν μπήκαν στην κλινική, η εμφάνιση της Ιλάειρας Ζήση αιφνιδίασε τις εργαζόμενες, που την είδαν. Στη συνέχεια του ίδιου story, ο Μαυρικίου απαθανάτισε την ετοιμόγεννη σύζυγό του να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, την ώρα που ο γιατρός της κάνει έλεγχο. 

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης
Τον  Δεκέμβριο κι ενώ ήταν καλεσμένος σε κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στον «αέρα» ότι η Ιλάειρα Ζήση κατάφερε να μείνει έγκυος, μετά την αποβολή που είχε, για την οποία είχαν  μιλήσει ανοιχτά.

ilovestyle.com - Οι πρώτες δηλώσεις του Μαυρίκιου για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας

«Είναι καλό, όταν κάτι είναι προσωπικό, να αφήνουμε ένα ζευγάρι, μια μανούλα, έναν μελλοντικό πατέρα, την ώρα που θα αισθανθεί την ανάγκη, να το πει εκείνος. Ειδικά όταν έχει υπάρξει ένα παρελθόν, που δεν ήταν έτσι όπως το ήθελε το ζευγάρι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αγαπώ πάρα πολύ τη γυναίκα μου. Είμαι πιο ερωτευμένος από ποτέ» δήλωσε τότε, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.




Ειδήσεις σήμερα:

Οι πόζες της Σίντνεϊ Σουίνι που σπάνε ρεκόρ στο Instagram: Στο μυαλό μου είμαστε ήδη παντρεμένοι, της γράφουν

Η επέλαση της Λεπέν και η γραμμή Μαζινό - Mπορεί η συμμαχία Μακρόν και Αριστεράς να την σταματήσει και πάλι;


Βρήκαν κρύπτη στο σπίτι του 44χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης